2821
2789
عنوان

لخت شدن مو

65 بازدید | 5 پست

اگه موهاتون موج داره یا یکم پایینش حالت گرفته به دردتون میخوره 

من امسال خیلی موهامو کوتاه میکردم و حالا که داره بلند میشه پایینش انگار یه حالتی گرفته و اذیتم میکرد من یک ساعت قبل از حموم روغن نارگیل میزنم و بعدش با شامپوی مخصوص موهام میشورم بعد با حوله رطوبت شونو‌ میگیرم بعد من یه سرم خریدم اونو میزنم به ساقه موهام و سشوارمیکشم هم موهام نرم تر شدن و هم خیلیی‌ لخت

این تجربه من بود و امیدوارم به دردتون بخوره🤗

سپهر بابا کجایی سپهر؟

اسم سرم و شامپو مخصوص بگو،

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

اسم سرم و شامپو مخصوص بگو،

سرم دیزان هست ترکیب چندتا‌ روغن از جمله ارگان و قیمتش هم خیلی مناسبه 

ولی شامپو رو باید باتوجه به نوع پوست سرتون بخرین

سپهر بابا کجایی سپهر؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرم دیزان هست ترکیب چندتا‌ روغن از جمله ارگان و قیمتش هم خیلی مناسبه ولی شامپو رو باید باتوجه به نوع ...

قیمت سرم چند

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

۱۰۰ و خورده ای خریدم

چه خوبه قیمتش

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792