2777
2789
عنوان

نمونه قبول شدم

326 بازدید | 13 پست

سلام امروز باهام تماس گرفتن گفتن که رشته ریاضی نمونه دولتی قبول شدم از اون روز جز ذخیره بودم الان نمیدونم چیکار کنم من اینجا رشته انسانی مدرسه عادی ثبت نام کردم حتی کتاب تست هم برای رشته انسانی خریدم الان نمیدونم چیکار کنم موندم لطفا راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم انسانی بهتره ..ولی.ولی.ولی حتما کلاس کنکوری برو پیش بهترین استادای شهرتون ... هرچه تعداد درس ب ...

من خودم تجربی نمونه بودم ..حتی ی کلاس هم درست نرفتم ..ولی پیش تمام استادای برتر کلاس میرفتم اونا اغلب مدرسان مدارس پسرونه بهترن

اگه واقعا رشته انسانی دوست داری برو سراغ علاقت اصلا به این فکر نکن که بقیه میگن نمونست و حیفه اینا مخصوصا چرا اینو میگم چون خودمم امسال سال آخریه که نمونه درس میخونم و همینطور فشار درسا رقابت و معلما زیاده و وقتی تو به اون رشته علاقه نداشته باشی فاتحه اعتماد به نفست خونده میشه

من خودم عاشق رشته تجربی بودم و هستم اما چون امکانات نداشتم و کلاس نمیتونستم برم و ریاضیم هم زیاد خوب نبود تجربي نرفتم در حالی که از انسانی متنفرم اومدم انسانی 

اگرم مدرسه نمونه دوست داری امسال تلاشمو بکن آزمون میان پایه بده چون بعضیا ممکنه از مدرسه نمونه انتقالی بگیرن یا برن برا همین تابستون دهم به یازدهم یه آزمون میگیرن برای آوردن ورودی های جدید

اگرم مدرسه نمونه دوست داری امسال تلاشمو بکن آزمون میان پایه بده چون بعضیا ممکنه از مدرسه نمونه انتقا ...

من شهرمون منطقه ۳ هست نمونه فرهنگ رشته انسانی قبول شدم نرفتم چون منطقه ۱ بود 

من از انسانی هم متنفرم اما اومدم انسانی

خوب شاید تو تونستی عادت کنی و الان شاید علاقه بوجود اومده بالاخره توانایی های هرکس با اون یکی متفاوته من خودم به جای ریاضی رفتم تجربی ولی برا این خانم دارم میگم که هم هدفی که دوست داره رو دنبال کنه هم سال بعد انشالله میان پایه قبول شه بره نمونه