2777
2789
عنوان

دکتر پروین شجاعی در تهران

8933 بازدید | 22 پست

سلام دوستان...

میخواستم بدونم تاحالا کسی زیر نظر دکتر شجاعی بوده واسه نازایی و یا بارداری؟؟ کارش چطوره؟؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
بله
0
0%
خیر
1
100%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوشنبه ها تو جردن.. روزای دیگه تو منطقه ۱۸

بله من منطقه 18 هستم پس خودشونن...ببینین من شنیدم که ایشون چندباری به خاطر سقط جنین غیر قانونی زندان افتادن..راست و دروغش رو نمیدونم ..قضاوت هم نمیکنم...

به زندگیم خوش اومدی....
بله من منطقه 18 هستم پس خودشونن...ببینین من شنیدم که ایشون چندباری به خاطر سقط جنین غیر قانونی زندان ...

فقط چیزی رو که شنیدم بهتون گفتم..و این دلیل نمیشه حرفه ای نباشن..متوجه منظورم میشین؟

به زندگیم خوش اومدی....
سلام بلاخره راجع به این دکتر به نتیجه رسیدین من تو اینستا فیلماشونو میبینم انقدر راحت زایمان میکنن ...

سلام ببخشید شما زایمان کردید پیش خانوم شجاعی؟؟؟؟کارشون خوبه؟؟؟واقعا بدون برش و بخیه هست؟؟؟رفتارشون چطوره هزینه اضافی چقدر میگیرن

فقط چیزی رو که شنیدم بهتون گفتم..و این دلیل نمیشه حرفه ای نباشن..متوجه منظورم میشین؟

منم شنیدم که تو کار سقط   فروش بچه و ... هست و فوق العاده پولکی    میخواستم ایشونو انتخاب کنم ولی الان دیگه نمیدونم دکتر دیگه ای هم که بدون برش و بخیه زایمان داشته باشه نمیشناسم

2790
2778
2791
2779
2792