2777
2789
عنوان

زندگی دقیقا چیه

206 بازدید | 26 پست

هدف چیه از زندگی واقعا اخرش که چی مثلا بنظرم خیلی مسخره ست 😂😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی چیست خون و دل خوردن / اول رنج و اخرش مردن 

البته اینو قبول ندارم  ولی اینو از قدیما شنیدم 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

چرا اینقد بدت میاداززمدگی

عمیق بهش فکر میکنم و میفهمم اخرش هیچی نیست مسخره ست فقط اون دنیا رو قبول دارم و میدونم ابدیه.. کسی که ۱۰ سال پیش مثلا شاد بود و از چیزای کوچیک لذت میبرد یهو عوض میشه و دیگه نمیتونه از اون دلخوشی های کوچیک لذت ببره اینجا میفهمیم زندگی پوچه همه چیزای خوبش لحظه ایه و ممکنه یکی یهو چند دقیقه یا چندماه و چند سال بعد برای همیشه فلج بشه و خونه نشین بشه یا یکی قطع نخاع بشه نمیدونه چی قراره به سرش بیاد تو زندگی فقط همون لحظه زندگی میکنه و خوشحاله یا ناراحت یهو بعد این اتفاقا براش میفته زندگیش سراسر غم و اندوه میشه حتی یادش نمیاد کی خوشحال بوده برای اخرین بار.. فقط اون لحظه به درد و رنجش فکر میکنه پس میفهمیم همه شادی و چیزایی که از زندگی میگن شیرینه همش چرت و دروغه همش لحظه ای و فانیه.. در عوض میتونه درد و رنجاش بیشتر باشه زندگی... خوشیهای لحظه ای که موندگار نیستن و اصلا یادت نمیاد دیگه اونا رو 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
زندگی چیست خون و دل خوردن / اول رنج و اخرش مردن البته اینو قبول ندارم ولی اینو از قدیما شنیدم

بخدا حرف قدیمیا همش حق بود 😂 زندگی از ۱۰۰ درصدش شاید پنج درصد دلخوشی و لذت داشته باشه برای بعضیا اینم لحظه ای هر لحظه ممکنه هرچیزی تغییر کنه و تو اصلا یادت نیست چه اتفاقی افتاد .. یکی الان میگه خداروشکر خوشبختم از زندگی لذت میبرم چند دقیقه بعد یا چندماه و چندسال بعد همون ادم رو یهو می بینی که عوض شده و داره ناشکری میکنه به اصطلاح و از زندگی بد میگه پس هیچکدوم از این خوشی هاش ابدی نبود لحظه ای بود یعنی زندگی مسخره ست یا مارو به بازی گرفته و داره همینجور مارو بازی میده... یکی امروز میگه خدایا بهم بچه بده یا خدایا شکرت بهم بچه دادی بچه دار شدم فردا بچه بزرگ میشه می بینی داره دری وری میگه و یا حتی نفرینش میکنه که کاش هیچوقت بدنیا نمیومدی و فلان و بهمان ولی یادش نیست یه زمانی ارزو داشت بچه دار شه و چقدر بخاطرش خوشحال بود این یعنی زندگی فقط داره مارو بازی میده و همه ی اتفاق های داخلش مسخره و خنده داره 😂😂

عمیق بهش فکر میکنم و میفهمم اخرش هیچی نیست مسخره ست فقط اون دنیا رو قبول دارم و میدونم ابدیه.. کسی ک ...

این حرف در صورتی درسته که دنیا به همین چیزی که هس ختم بشه 

انواع قدرت ها وجود داره که زندگی و زیبا متنوع میکنه 

مثل لوسیددریم و شفتینگ و.... 

البته الان این علم ها گنگه و کسی باور نداره 

200 سال بعد که اسمی و یادی از ما نبود اونموقعه دارن این چیزا رو به صورت علمی تو مدارس درس میدن 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

این حرف در صورتی درسته که دنیا به همین چیزی که هس ختم بشه انواع قدرت ها وجود داره که زندگی و زیبا مت ...

کاش لااقل االان یاد میدادن بفهمیم هدفمون چیه 😂بنظرم باید از این به بعد هر وقت خوشحال هستیم بگیم خدایا این خوشی های لحظه ای رو از ما نگیر تو زندگی 😂

بخدا حرف قدیمیا همش حق بود 😂 زندگی از ۱۰۰ درصدش شاید پنج درصد دلخوشی و لذت داشته باشه برای بعضیا ای ...

حرف شما درسته ولی اگه اینطوری باشه همین الانم میشه پیش بینی کرد چی میشه 

میری یه جا اتفاقی عاشق میشی یه مدت شادی 

دلشو میزنی خیانت میکنه تو 1 سال زمان میخوای فراموش کنی بعد یکیو میبینی ادم خوبیه قیافش معمولیه ادم دلسوزیه اول ازش خوشت نمیاد بعد قبول میکنی ازدواج میکنی بچه و داستان و.... بعد بچه 20 سالش شد میگه چرا منو به دنیا اوردین که اینهمه داستان بکشم و  تو شرمنده میشی بعد ها از معذرت میخوادو  هزاران داستان تهشم اونا ازدواج می کنن تو تنهایی .... 

حرف شما درسته ولی اگه اینطوری باشه همین الانم میشه پیش بینی کرد چی میشه میری یه جا اتفاقی عاشق میشی ...

😂😂😂واقعا می بینی هر لحظه ممکنه چیزای چرت و پرتی اتفاق بیفته دوباره بچه بزرگ میشه همون داستان ها... همینکه اولش ینفر می بینی به دلت میشینه همون لحظه احساس میکنی خوشبخت ترین ادم دنیایی یهو بعدا ها خیانت میکنه بهت و میگی بدبخت ترین عالمم... بازی های زندگی واقعا مسخره و جالبه بنظرم 😂یکی پزشکی قبول شد تو فامیل ما چندسال پیش اولش خیلی ذوق زده شد گفت خدایا شکرت احساس میکنم خوش بخت ترین ادم رو زمینم طفلی خوشحال شد بعداز چندوقت رفت تعطیلات بیرون از شهر تصادف کرد فلج شد یهو گفت من بدبخت ترین عالمم.. همه ی ما داریم بر اساس لحظه ای تصمیم میگیریم و پیش میریم خودمونم نمیدونیم با خودمون چند چندیم بخدا 😂😂🤦‍♀️

کاش لااقل االان یاد میدادن بفهمیم هدفمون چیه 😂بنظرم باید از این به بعد هر وقت خوشحال هستیم بگیم خدا ...

اون وسط زندگی هست که فک کنم کیف میده  نمی دونم باز، مثلا اهداف به ادم انگیزه و سرخوشی میده بعد که بهش میرسی میبینی ای بابا بازم حال نمیده باز یه هدف دیگه، باز شاد میشی می رسی بهش باز می گی ای بابا این نبود  یا نمی رسی دنیارو نفرین می کنی😂 

اون وسط زندگی هست که فک کنم کیف میده نمی دونم باز، مثلا اهداف به ادم انگیزه و سرخوشی میده بعد که به ...

اره دقیقا می بینی همش لحظه ای دارن اتفاق میفتن دائمی نیستن 😐😂مثلا این دکترا و پرستارایی که خودکشی کردن یه روزی چقدر ذوق زده شدن خوشحال شدن وقتی خبر قبولی شون رسید بهشون ولی ایا میدونستن یه روز این اتفاق براشون میفته یا تصمیم به خودکشی میگیرن؟! بعد مردم پشت سرشون چی میگن، میگن تویی که میخواستی خودت بکشی چرا پزشک شدی!؟ خب اینم باز بازی مسخره ی زندگیه مگه اونا اون زمان که میخواستن پزشک یا پرستار یا هرچیزی بشن میدونستن یه روز زندگی قراره اینجوری بازی شون بده یا به یه نقطه ای از زندگی برسن که تصمیم بگیرن تو یه لحظه همه چیز و تموم کنن و به زندگی شون پایان بدن.. میگن دنیا مثل یه زمین فوتباله که اون داره مارو بازی میده 😂😂ما فقط حکم مترسک داریم این وسط زندگی مارو با ساز خودش میرقصونه و... اخرش هم تمام حالا وارد بعد دیگه دنیا میشیم اونجا دیگه بازی سختتر میشه میرسه به اعمال مون که حتی یادمون هم نیست چه کار بد یا خوبی کردیم ولی یهو اونجا رو دستی میزنن و همه پته هامون و میریزن رو اب و میگن انسان فراموش کاره ولی ما اینجا همه رو ضبط و ثبت کردیم 😂😂😂

اره دقیقا می بینی همش لحظه ای دارن اتفاق میفتن دائمی نیستن 😐😂مثلا این دکترا و پرستارایی که خودکشی ...

تا حالا از این دیدگاه فکر نکردم 😂

اره دقیقا می بینی همش لحظه ای دارن اتفاق میفتن دائمی نیستن 😐😂مثلا این دکترا و پرستارایی که خودکشی ...

بعد  اگه اینجوری فک کنیم که فقط باید صبر کنیم که بمیریم که کیف اش کجاس؟ 😑