2777
2789
عنوان

کسایی که پزشکی رو دوست دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 31 پست
یک

ایشالا که موفق باشید❤️

اگه دیر نشده بود راحب روش مطالعه‌تون میپرسیدم ولی دیگه انگیزه ای برای پشت موندن ندارم مخصوصا قانون محرومیتم که هست😭😂

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که موفق باشید❤️اگه دیر نشده بود راحب روش مطالعه‌تون میپرسیدم ولی دیگه انگیزه ای برای پشت موند ...

چند شدی ؟

نمون هر روز سخت تر از قبل میشه

دیگه کنکوری نیستم   

طرف رتبه‌ش 1200 شده امید داره دندان اصفهان بیاره تو چرا اینقد ناامیدی الآنم که ظرفیتها زیاد شده

نمیدونم ناامید نیستم به دندونم امید کمرنگی دارم نسبتا ولی اینقدر امسال اتفاقا بد افتاده بدبین شدم

قبول میشی هم دندون هم پزشکی رتبه خوبی اوردی چرا قلبت چی شده اگه خاستی بگو

خب چون بابام و مامانم یجورایی انتظار رتبه ی سه رقمی دو رقمی حتی داشتن بعد رتبه‌م خورد تو ذوقشون ولی خب بازم خداروشکر حالا🧑‍🦯‍➡️

خب چون بابام و مامانم یجورایی انتظار رتبه ی سه رقمی دو رقمی حتی داشتن بعد رتبه‌م خورد تو ذوقشون ولی ...

اگه تراز سیو نبود قطعا زیر هزار بودی ولی امسال خیلی بد رتبه دادن من انتظار زیر ۳۰۰ داشتم که این شد

دیگه کنکوری نیستم   

تا صبح میتونم بنویسم 😁

علت اصلی انتخابم اینه که دوسش دارم تو بیمارستان هروز ده ها مریض میاد و میره و یه پزشک میتونه توی یه سکانس از سرنوشت هرکدوم از این ادمای مختلف شریک بشه که خیلی هیجان انگیزه پزشکی فرمولای از پیش تعیین شده زیاد نداره یه علائم میتونه مربوط به هزارتا بیماری باشه و یه بیماری میتونه هزار تا علائم داشته باشه مثل کشف کردن میمونه ذهنتو فکرتو کاملا درگیر میکنه تک بعدی نیست همیشه از فکر اینکه تو محیطی باشم که از همه بیشتر میمونم و هیچ چیزی برای یادگیری و پیشرفت و کشف کردن نمونده باشه و پشت میز بشینم متنفر بودم از طرفی یه پزشک وقتی یکی رو میبینه که بالاسر جنازه ی خانواده ش داره گریه میکنه اون موقع قدر نعمت هایی که داره رو میدونه قدر عزیزایی که کنارش نفس میکشن و سالمن درحالی که خیلی از ادما قدر این چیزا رو نمیدونن و دیر متوجه میشن..

دلیل زیاده مثلا توی پزشکی حضور خدا از نظرم خیلی بیشتر حس میشه وقتی میبینی ادمی که همه ازش قطع امید کردن خوب میشه یا مریضی که قراره فردا مرخص بشه حالش بد میشه و تموم ‌...کلا نجات ادما دیدن لبخندشون حس خیلی خوبی بهم میده 

و در آخرم درامدش برام مهم بوده اما راه های خیلی زیادتر و کوتاه تری وجود داشت و خانواده ی خوبی داشتم که هر انتخابی میکردم حمایتم میکردن اما انتخابم پزشکیه با هیچ رشته ای عوضش نمیکنم حتی اگه بگن از ترم اول حقوق و مزایا میدن

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 
اگه تراز سیو نبود قطعا زیر هزار بودی ولی امسال خیلی بد رتبه دادن من انتظار زیر ۳۰۰ داشتم که این شد

اره واقعا رتبه ها دوبرابر بود امسال