فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان سایت خلوته یا 106 بازدید | 15 پست تاپیک من خار داره خب لطفا جواب بدید دیگه...اینو پرسیدم کسی جواب نداد...اگه کسی اسم پارتنرش رو چه موقعی که با هم ان چه موقعی که کات کردن دائم تغییر بده تو گوشیش،،،،، مشکوکه یا طبیعیه؟!!؟؟؟؟؟؟؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/06/28 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 [QUOTE=354059662]چی سیو میکنه؟ [/QUOTEاول فاطی جان سیو کرده بود بعد دیدم معشوقه ی من سیو کرده بعد اول و آخرم... بعد قلبم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 چی سیو میکنه؟ منو از اول فاطی جان سیو کرده بود بعد دیدم معشوقه ی من سیو کرده بعد اول و آخرم بعد قلبم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 چی سیو میکنه؟ منو از اول فاطی جان سیو کرده بود بعد دیدم معشوقه ی من سیو کرده بعد اول و آخرم بعد قلبم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3298 [QUOTE=354059662]چی سیو میکنه؟ [/QUOTEاول فاطی جان سیو کرده بود بعد دیدم معشوقه ی من سیو کرده بعد او ... نه اگه به اسمای دیگه سیو میکنه مشکوکه مثلا علی حسین اینجوریا کاربری دست چند نفره
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 بچه س نع ۳۰و خورده ای سن داره مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 نه اگه به اسمای دیگه سیو میکنه مشکوکه مثلا علی حسین اینجوریا اخه خب چرا باید هی تغییر بده مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3298 اخه خب چرا باید هی تغییر بده شاید ایده جدید میاد تو سرش میگه اینو سیو کنم عاشقانه تره... کاربری دست چند نفره
maman1394 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 6060 نع ۳۰و خورده ای سن داره منظورم این بود رفتارش بچگانه س خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 منظورم این بود رفتارش بچگانه س یه دختر بازی هست ک لنگه ندارع مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
maman1394 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 6060 یه دختر بازی هست ک لنگه ندارع ای باباچه کاریه ارتباط باهاش خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 ای باباچه کاریه ارتباط باهاش من بلاکش کردم ولی ازش سوالات زیادی تو ذهنمه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)