2777
2789
عنوان

کار میخوام

5841 بازدید | 37 پست

خانمای مستقل بگین کارتون چیه و منو راهنمایی کنین بیکارم شوهرم مخالف کار بیرونه و نمیتونم بیرون کار کنم جز کارایی مثل آرایشگری و..کارای زنونه..کسی جنسی چیزی میفروشه مثلا از طریق تلگرامی چیزی یا هر کار دیگه ای ک میکنین بیاین از تجربیاتتون بگین لطفا 

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی از دیجی یپرسی ببین کمکت میکنه   

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
میتونی از دیجی یپرسی ببین کمکت میکنه    

ماشالله ایشون ک تو همه تاپیکا بوده تجربش بالاس😉

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
میتونی با فروش پیج اینستاگرام شروع کنی!  اول یه پیج بساز بعد فالور های اکانت رو بالا ببر،   ...

شما تجربه داشتی؟

من یه دوستی داشتم فروشنده ی یه فروشگاه اینترنتیه لوازم آرایشی بهداشتی بود...میگف هر چیزی ک میفروشیم ۱۰درصد پولش رو بهمون میدن...تو فامیل و آشنا و بین دوستاهم جنسارو تبلیغ میکرد راضیم بود میگف درآمدش خوبه 

همه چی داره عاااالیییی اتفاق میفته....مرسی خداجونم
من یه دوستی داشتم فروشنده ی یه فروشگاه اینترنتیه لوازم آرایشی بهداشتی بود...میگف هر چیزی ک میفروشیم ...

اینکه بری از بازار جنس بیاری چی چطوره

اینکه بری از بازار جنس بیاری چی چطوره

اتفاقا تو آشناها و دوستام چن نفرو داریم ک اینکارو میکنن از تایلندم جنس میارن چون ارزونه اونجا اینجا چن برابر میفروشن راضی هم هستن...ولی خب جنس ارزون میخرن ک ضرر نکنن..

همه چی داره عاااالیییی اتفاق میفته....مرسی خداجونم
دوست من از دوبی لوازم آرایش میاوردن کانال تل  گرام زدن دوبله میفروختن ولی همچنان قیمت لوازم ...

من تهران میتونم برم

درآمدشون خوب بود؟