2777
2789
عنوان

عشق اولمو

320 بازدید | 27 پست

نتونستم فراموش کنم الان چهارسال از جداییمون میگذره سه ماهه که ندیدمش (بنا ب دلایلی میدیدیم همو ولی اصلا سلامم نمیکردیم و چشممون تو چشم هم نمی افتاد فقط تمام مدت نگاهای من روش بود)هیچ جا فالوش ندارم ولی عکساشو نمیتونم پاک کنم شبی نیس که یادش نباشم اونم شبی نبوده که تنها باشه بنظرتون ازدواج کنم عقلم میاد سرجاش؟البته خاستگار های جالبی ندارم 😔ینی خدا از این ادما میگذره

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

با ازدواج هم فراموش نمیکنی

مهاجرت چتو خیلی درد داره لامصب🙂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد مث منی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم میترسم مث تو شم ولی من امید دارم دوباره برگردیم بهم

عزیزم نمیشه با صحبت حل کنید و دوباره برگردین  

من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان نی نی سایتی ایمان دارم ❤️🍀پس لطفا دعام کنید 😇

ازدواج باعث فراموشی نمیشه از طرف کسیکه 8 ساله فراموش نکرده با گجود ازدواج اون طرف و خودم.... ولی میتونی بررسی کنی صفات بدشو و بدونی خدا برات خیر خواسته 

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

امروز روز عشق اوله 

عشق اول هیچ وقت فراموش نمیشه فقط کمرنگ تر میشه روزبه‌روز از اون عطشش کمتر میشه البته اگه جدا بشن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
سخته با اومدن کسی و چیزی هم باز دردش هست البته نه ازدواج شاید بشه یه کار دیگه انجام داد

مهاجرت؟