سلام بچهها فردا شب عروسی دعوتیم و من لوازم ارایشم کرم پودر و اینا تموم شده بعد گفتم به مامانم به بابام بگه برام بخره گفت ساکت یادم گفتم نمیام عروسی الان خونه نیستند دارم گریه میکنم همه دخترای همسن سال های من ارایش میکنن ولی من 😭😭
دختر منم 15 سالشه رژ داره خط چشم و سایه و روژگونه . برای عروسی از اینها استفاده کرد ولی کرم پودر استفاده نمیکنه . شما هم فعلا با همین وسایل دم دستی که داری آرایش کن پوست جوان و شادابتون بهترین چیزه با کرم پودر خرابش نکن .
نه بابا خوشگل نیستم اتفاقا دوستام میگن یکمارایش کن خوشگل میشی من فقط مثلا زیر چشمم یکمم سیاهه مثلا باید یه سفید کننده یا کانسیلر بگیرم که حالا بعد میخوام تازه لوازم ارایش خوب بخرم
اصلا به جز کرم پودر خط چشم هم ندارم رژگونه هم ندارم
عیب نداره دختر جان رژ که داری همونو برای گونه هم استفاده کن کلی ترفند تو نت هست برای استفاده ار رژ هم برای لب هم برای گونه . نهایت با اجازه مادرت از لوارم مادرت هم استفاده کن . شاید الان امکان خرید نداره یا بدلایلی ترجیح میده اینها رو نخره
اه کوچکیتر از من همه ارایش میکنن همسنای من که میکاپ میکنن دیگه ولی نباید هیچوقت خودتو با دیگران مقایسه کنی چند سال دیگه که پوستت خراب شد با ارایش زیاد میفهمی
تو سبک زندگی اونارو ۱۰۰درصد قبول داری که میخوای توی آرایش کردن مثل اونا رفتار کنی؟اجازه بده هر چیزی روی توی سن مناسب و به وقتش تجربه کنی،واسه بزرگ شدن خیلی عجله نکن،درضمن اصلاً فکر نکن که توی سن الآنت متوجه همه مسائل هستی،به هیچ وجه اینطور نیست،مادرت خیلی بهتر از تو میدونه داره چیکار میکنه و چی واست مناسب و درسته،بعداً متوجه میشی