2777
2789
عنوان

بحث ارثیه

134 بازدید | 13 پست

اگه ی مرد بمیره و زنشم همون لحظه بمیره اموال مرده ب کی میرسه پدر مرده هم فوت شده باشه مرده بچه هم نداشته باشه ی برادر زاده داره و چندتا خواهر و مادر اولویت با کی برادرشم فوت شده 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه کی از این خانواده مونده:/

احتمالا به مادر دیگه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دیگه کی از این خانواده مونده:/احتمالا به مادر دیگه

اگه مادره هم بمیره چی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خواهرومادر

اموال مال برادرزاده هستن ک عمو بالا کشیده بعد فوت پدر بچه

اگه مادره هم بمیره چی

به بقیه کسایی که نسب دارن

اگرم کسی نباشه اگه اشتباه نکنم خوده دولت میبره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

به بقیه کسایی که نسب دارناگرم کسی نباشه اگه اشتباه نکنم خوده دولت میبره

پس برادر زاده چی

پس برادر زاده چی

برادرزاده یا خواهرزاده ها در صورتی ارث می برند که درجه ی بالاتر یعنی برادر یا خواهر متوفی وجود نداشته باشد. به همین خاطر خواهر در صورتی ارث خواهد برد که از طبقه اول متوفی هیچ درجه ای موجود نباشد یا به عبارت دیگر متوفی پدر، مادر، فرزند و نوه نداشته باشد

برادرزاده یا خواهرزاده ها در صورتی ارث می برند که درجه ی بالاتر یعنی برادر یا خواهر متوفی وجود نداشت ...

خیلی ممنون متوجه شدم

🌸 من وکیل نیستم و ممکنه یموقع موردی رو اشتباه بگم. 

اما تا جایی که اطلاع دارم ، مهریه خانم بعد از فوت ، ساقط نمیشه.

همچنین اموال باقی مونده از شوهر یا زن ، بین وراث تقسیم میشه. 

طبقه اول : فرزندان و پدر و مادر 

طبقه دوم : خواهرها و برادرها و خواهرزاده ها و برادرزاده ها و ... 

طبقه سوم : عمه ، خاله ، دایی و عمو و ... 

🌸 من وکیل نیستم و ممکنه یموقع موردی رو اشتباه بگم. اما تا جایی که اطلاع دارم ، مهریه خانم بعد از فو ...

اگر هیچ یک از وراث طبقه اول وجود نداشته باشن ، نوبت میرسه به طبقه دوم و به همین ترتیب پیش میره. 

🌸 من وکیل نیستم و ممکنه یموقع موردی رو اشتباه بگم. اما تا جایی که اطلاع دارم ، مهریه خانم بعد از فو ...

ممنون گلم