2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من برا یه تاپیک درباره فضولی شوهرتون زدین عضو شدم جواب بدمو برم اما دیدم بستین و نزاشتین ینفر اقا دفاع کنه..چنتا خانم جمع شدین درباره فضولی مردا حرف میزنید نمیگید فضولی شما زنا صدبرابر بیشتره..جالب بود همه هم با ادعا انگار هیچوقت تو کار هیچکس فضولی نکردن نظر دادن..دیگ به دیگ میگه روت سیاه...دایی زنک نداشتیم ولی خاله زنک همیشه بوده و هست و شوهرتونم به خاله زنکا رفته اینکارو کرده اینم از تاثیر  زنای اطرافش بوده و فکر نکنم هیچ مرد عاقلی دنبال اینکارا باشه اگه زنی کنارش نباشه..اگه همین چنتا خانم که نظر دادن تو اون قضیه بودن ببینم چجور استراق سمع پیشرفته میکردن..باید برا جوک سال اون تاپیک با نظراتش انتخاب بشه خانم زی زی گولو..در اخرم اگه ایدیت زی زی گولو هست که فینگیلیششو اشتباه نوشتی..