ارایشی جاتم که کرم در حد عروسی ندارم نهایت یه ضدافتاب رنگی داشته باشم🥲😐
آرایشگاه نمیرم کلی معطلی و هزینه داره آخرشم یه آرایش غلیظ دهه هفتادی تحویلت میدن اکثرن
موندم همین لباس تیره رو بپوشم یه کرم پودر خوبم بخرم خودم ساده ارایش کنم برم
یا کلا نرم؟
🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا کجا دهه هفتادی ارایش میکنن خیلی خوب میکاپ می کنن که جدیدا
هرچی داری نداری بپوش
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱
تو مانند رگههای نور که از بین درختان میتابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
والا کجا دهه هفتادی ارایش میکنن خیلی خوب میکاپ می کنن که جدیداهرچی داری نداری بپوش
ارایشگاهای منطقه خودمون میگم
اکثرن یا تازه کارن یا سن بالا و بی حوصله
یه بار رفتم یکیشون ابرومو مرتب کنه یکیشو بند ننداخته بود میگفت طبیعی ترم هست منم گردن ندارم به همین راضی شو
اخه منطقه ما ارایشگاه خوبم نداره اصلاهمشون یا تازه کارن یا سن بالا و کم سلیقه و حوصلهبنظرتون کرم پود ...
اگه پوستت خوبه کرمپودر آنچنانی نمیخواد بگیری. من همیشه کرمپودر مای رو با مرطوب کننده مخلوط میکنم که سبک بشه و برای عروسیا همونو میزنم. اگه پوست خوشگل باشه احتیاج به چیز خاصی نداره. سخت نگیر. برو کلی خوراکی بخور و مراسم رو ببین و لذتشو ببر