2777
2789
عنوان

صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 24 پست
@آشرشته @آبدیده التماستون میکنم شما یه بار خدا صداتون و شنیده حال وشوهراتون خوب شدنیه بار از ته دل ...

حتما عزیزم 

صبوری کن گلم خودت اجرش و می بینی خدا بزرگ بسپار دست خودش خیلی قشنگ برات همه چی درست میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
@آشرشته @آبدیده التماستون میکنم شما یه بار خدا صداتون و شنیده حال وشوهراتون خوب شدنیه بار از ته دل ...

حتما عزیزم 

صبوری کن گلم خودت اجرش و می بینی خدا بزرگ بسپار دست خودش خیلی قشنگ برات همه چی درست میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزم صبوری کن گلم خودت اجرش و می بینی خدا بزرگ بسپار دست خودش خیلی قشنگ برات همه چی درست میکنه

میترسم 

چجوری با این استرس کنار بیام،؟؟

کمکم کن 

چجوری مسئله عود سرطان و ازیادت بزدی

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

حتما عزیزم صبوری کن گلم خودت اجرش و می بینی خدا بزرگ بسپار دست خودش خیلی قشنگ برات همه چی درست میکنه

چجوری جواب بقیه رو دادی؟

مشکل شوهرا و همه فهمیدن؟

واکنشت چی بود 

با دوتا بچه چجوری آروم میشدی؟،

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

میترسم چجوری با این استرس کنار بیام،؟؟کمکم کن چجوری مسئله عود سرطان و ازیادت بزدی

عزیزم فقط به این فکر کن خدا هست کمکت میکنه بی قراری کنی تو روحیه شوهرت تاثیر میزاره من شوهرم اول به لطف خدا خوب شد بعد هم اینکه من جلوش بی قراری نمیکردم همیشه بهش روحیه میدادم اینا خیلی تاثیر داره برا بیماری که سرطان داره 

استرس عود هم دارم عزیزم ولی تو خودم میریزم نمیخوام انرژی منفی بدم بهش 

چجوری جواب بقیه رو دادی؟مشکل شوهرا و همه فهمیدن؟واکنشت چی بود با دوتا بچه چجوری آروم میشدی؟،

مثلا چه جوابی ؟

مثلا چه جوابی ؟

من میترسم گسی بفهمه

خب بفهمن مگه چی میشه مریضی که عیب نیست برا هر کسی پیش میاد

عآره راست میگی 

باید دلمو از فولاد کنم 

شاید سنم کمه 

شایدم تازه ازدواج کردم زودرنجم 

خدا خودش کمکم کنه 

قلب و سینه ام درد میکنه 

خواهش میکنم بین دعاهات منو از یاد نبر 

عآره راست میگی باید دلمو از فولاد کنم شاید سنم کمه شایدم تازه ازدواج کردم زودرنجم خدا خودش کمکم کنه ...

خدا کمکت کنه عزیزم تو قوی هستی مطمئنم 🥰