2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو نمی‌دونم اما تازه رفتیم یه خونه جدیددوتا بچه گربه تو حیاط بودن با مادرش و باباش دیروز مادرم این ...

خب چرا انداختن بیرون؟! خیلی گناه دارن طفلیا 🥺 اونجا رو یه جای امن دونستن ؛ اگه تونستی برو پسشون بیار با مامانشون و براشون شیر بذار 

خب چرا انداختن بیرون؟! خیلی گناه دارن طفلیا 🥺 اونجا رو یه جای امن دونستن ؛ اگه تونستی برو پسشون بیا ...

وای دیشب هرچی کردم داخل نیومدن 

اینقدر دق خوردم 

مادرشون اومد تو حیاط یه چرخی زد با ترس 

دوباره رفت

ای خدا ناراحتم براشوووون

همین شیر گاو از لبنیاتی براشون بخرم 

مریضشون نمیکنه!؟؟؟

بله دارن خیلی بیشتراز آدماهم احساسات دارن مثل ما هرچند ساعت گرسنه و تشنه میشن.منتها چون زبانشون باما فرق میکنه ما میگیم نمیفهمن و احساسات ندارن درصورتی که اینجوری نیست و ما به خودمون اجازه میدیم هرطوری بخوایم بااین زبون بسته ها رفتار کنیم.

وای دیشب هرچی کردم داخل نیومدن اینقدر دق خوردم مادرشون اومد تو حیاط یه چرخی زد با ترس دوباره رفتای خ ...

نه مریض نمیشن ولی حدود دو سه دقیقه شیر رو گرم کن و بریز تو یه بشقاب براشون که بخورن بخدا قسم گربه ها اصلا کثیف نیستن نمیدونم آخه این چه طرز فکریع برا ما ایرانیا جاافتاده‌ که هر موجودی رو کثیف میدونیم در حالیکه ما انسان ها خودمون از هر موجودی میتونیم کثیف تر باشیم هم ظاهری و هم باطنی 

وای دیشب هرچی کردم داخل نیومدن اینقدر دق خوردم مادرشون اومد تو حیاط یه چرخی زد با ترس دوباره رفتای خ ...

واسه مامانشونم اگه برات امکان داشت یه نیم کیلو از مرغ فروشیا اسکلت مرغ بگیر و بذار براش که بخوره ؛ کلا شاید بیست هزار تومان بشه ؛ که شیر داشته باشه واسه بچه هاش ؛ شک نکن خدا میبینه و جبران میشه برات من اینو بارررها بهم ثابت شده 

هر وقت به حیوون زبون بسته ای کمک کردم چند برابرش برام جبران شده یجایی

من گربه دارم. گردن مرغ براشون میخرم خوب میکوبمش تا له بشه میدم بخورن. شیراز لبنیات گرفتی 20دقیقه بجوشون سرد شد بده بخورن(شیر زیاد سیرشونم نمیکنه ته دلشون رو نمیگیره) پنیر بهشون میدم یا ماست میریزم تو کاسه میخورن.

یکیشون هم عاشق سیب زمینی سرخ شدست یکی شونم عاشق شیرینی جاته.

تن ماهی میخورن خامه صبحانه هم داشته باشم تو خونه بهشون میدم میخورن گاهی هم سوسیس😬

سوسیس براشون خیلی ضرر داره و همینطور شیرینیجات

وقتی خودم دارم میخورم شیرینی دستمه میاد سرم غر میزنه که بهش بدم منم ی تیکه میذارم براشون.

تاحالا هم خداروشکر مریض نشدن سوسیس هم خیلی کم مگه دیگه هیچی تو خونه نباشه برم براشون دودونه بخرم.

مرغم میتونین براشون بپزین ریش ریش کنین بدین بخورن همون آبِ مرغم که میمونه دوست دارن تو کاسه براشون می