2777
2789
عنوان

بی بی چک

159 بازدید | 9 پست

سلام من 2 روز مونده که پریود بشم ولی سردرد دارم وسینه هام وتخمدان سمت راستم گهگاهی تیر میکشه دیروز بی بی چک زدم که بعد از یک ساعت یه خط خیلی کمرنگی در قسمت tافتاد امروز صبح دوباربی بی زدم که بعد از 20 دقیقه بازن خط tافتاد ولی پر رنگ تر از دیروزی امکان داره که باردار باشم?

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم جواب بي بي چك بعد پنج دقيقه كاذبه روي جعبش نوشته

اره دیدم. ولی هیچ وقت اینطوری نشده بود اواین باره که این اتفاق افتاده شک کردم ودوباره بی بی  زدم این دفعه بعد از نیم ساعت مثبت شد حالا شک کردم پرسیدم ببینم برای کسی اینطوری شده که بعد ازمایش خون بده مثبت باشه?

بله بارداری مطمئن باش. ولی بتات خیلی پایینه که خطش دیر افتاده. توی همین نی نی سایت چند روز پیش یکی همین تاپیکو زده بود و چند نفرم پست گذاشته بودن که بی بی چکشون دیر خط انداخته و بعد که آز داده بودن باردار بودن

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍