2777
2789
عنوان

مشاور کنکور چیکار کنم

123 بازدید | 11 پست

من امسال میرم دوازدهم رشتم ریاضی

من یه تیر و مرداد رو خودم خوندم با کمک داداشم اون برام برنامه می  ریخت  و من میخونم دهم و کامل خوندم با یه کوچولو از یازدهم 

بعد از شهریور ماه مشاوره برداشتم با کسی که کلا دو سال سابقه کار دارع رشته خودشم ریاضی بوده رتبه ۹۰۰ منطقه ۲ سال ۱۴۰۲ بوده برنامه ریزیشم اینطوریه که هما تست های یک کتابو پشت هم بزنیم من الان کلا یک سوم دهم رو خوندم

به نظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر با برنامه داداشت اوکی بودی با همون پیش برو به نظرم

تابستونو خوب خوندی

هیم مشاور عوض نک که از اینجا مونده از اونجا رونده نشی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

همه تستارو پشت سر هم بزنی یعنی یه فصل کاملو در یه وعده مطالعاتی بزنی؟ ببین در کل مشاور داشتن یا نداشتن همش بستگی به شرایط خودت داره برای همه نمیشه یه نسخه نوشت ، من بودم اول اصول مطالعه و برنامه ریزی رو از یه مشاور یاد میگرفتم و بعد خودم برای خودم انجام میدادم اگه هم نیاز داری که یکی دائم چکت کنه که اون بحثش جداست

یا با کس دیگه ای مشاوره بردارم یا باهمین ادامه بدم یا خودم بخونم

مشاور خوب بردار

تست هارو درست بگه بزنی و تحلیل کنی

البته من رشتم تجربی بوده و دانشجو پزشکیم 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

مشاور خوب بردارتست هارو درست بگه بزنی و تحلیل کنیالبته من رشتم تجربی بوده و دانشجو پزشکیم

عزیزم میتونی بیشتر کمکم کنی ؟

مندهدفم کنکور اردیبهشت و هنوز پایه رو با این آقا نبستم به نظرتون که پایه رو تموم کنم یا اصلا چطوری بخونم که به کنکور اردیبهشت برسم ؟

شما امتحان نهایی هارو چیکار کردین ؟

عزیزم میتونی بیشتر کمکم کنی ؟مندهدفم کنکور اردیبهشت و هنوز پایه رو با این آقا نبستم به نظرتون که پای ...

ایشون مشاور کنکور خیلی حرفه ای و کاربلدن

بهشون پیام بده

برنامه هاشون عالیه 

روبیکا ایدیhenle89

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو