2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 49 پست
چه ربطی به بلوغ فکری داره...آسیب فيزيکي می بینه...خوبه که اشتباهات خودمون را به خدا ربط ندیم...

کسی که یک سال زندگی مشترک داشته به پختگی میرسه 

آسیب فیزیکی فقط مال نسل ماست؟ 

خدا دختر رو توی این سن بارور کرده ، حالا اگه باردار شد اشتباه دختره؟ 

قسمتش اینجوری بوده ، انشاءالله موفق باشه

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
نمیدونم کی بدش میاد کی خوشش میاد ولی من هر کی رو تو این سن میبینم ازدواج کرده اولین چیزی که به ذهنم ...

👏👏👏

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مجردی ؟ اگه مجردی حق میدم برا طرز فکرت اگه یه مادر بودی میفهمیدی یه همچین چیزی برا بچت چقدر فاج ...

مادر سه تا بچه م‌

قطعا دخترم رو ۱۴ سالگی عروس نمیکنم 

ولی یه بنده خدایی ، یه جایی از کشور طرز فکرشان و ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زندگیشون این بوده ، همش باید بدی ها رو بگیم؟ 

مادر سه تا بچه م‌قطعا دخترم رو ۱۴ سالگی عروس نمیکنم ولی یه بنده خدایی ، یه جایی از کشور طرز فکرشان و ...

وقتی میگی دخترم و تو این سن عروس نمیکنم دیگه حرفی نمی مونه پس الکی دفاع نکن . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
خب این طرز فکر اشتباهه به جای رواج دادنش باید جلوشو بگیرین

والا بخدا . نمیدونم کی میخواییم درست بشیم . متاسفانه یه سریا انگار هنر میدونن طرف زود ازدواج کنه . 

انضاتون خیلی زیباست

لطف داری عزیزم امیدوارم خداوند نگاهشو از هیچکدوممون دریغ نکنه 🤲

والا بخدا . نمیدونم کی میخواییم درست بشیم . متاسفانه یه سریا انگار هنر میدونن طرف زود ازدواج کنه .

برگردیم سر حرف اولم 

الان بریم اون دختر رو سرزنش کنیم چیزی درست میشه؟ 

اگه از نزدیکانش بودم قطعا دلسوزانه کمکش میکردم بتونه از پس‌کار ها بربیاد نه اینکه بزنم توی سرش بگم‌چرا ازدواج کردی چرا بچه آوردی 

اصلا شماتت کردم‌، این بچه توی ۱۴ سالگی ازدواج کرده و بچه داره ، سرزنش ها رو بشنوه و از زندگی نا امید بشه و با سن ۱۵ سال با یک بچه از همسرش جدا بشه ؟ 

هیچوقت پی بد بودن چیزی رو نگیرید ، بدتر میشه 

برگردیم سر حرف اولم الان بریم اون دختر رو سرزنش کنیم چیزی درست میشه؟ اگه از نزدیکانش بودم قطعا دلسوز ...

الانم اون دختر اینجا نیست که . 

ولی میتونیم اینجا از یه همچین کاری دفاع نکنیم و رواج ندیم کودک همسری رو 

برام عادیه چرا؟چون فامیل خودمون همینه از طرف مادری البته زندایی هی مامانم دختر تو سن کم شوهر میدن با ...

من هفده سالمه ترشیدم🤣🤣🤣🤝

جف بیزوس: هنگام سختی، تسلیم خواهی شد، یا سرسخت خواهی شد؟

بحث این نیست که بتونه از پسش بر لیاد یا نه این دختر هنوز دیپلم هم نداره الان کلاس هشتم حتی انتخاب رش ...

ترک تحصیل کرد

جف بیزوس: هنگام سختی، تسلیم خواهی شد، یا سرسخت خواهی شد؟