برام عادیه
چرا؟
چون فامیل خودمون همینه از طرف مادری البته زندایی هی مامانم دختر تو سن کم شوهر میدن
با ۱۷ سال سن از نظرشون یک عدد ترشیده ب حساب میام 🤣🤣🤣🤣 ترشی خواستین در خدمتم
یادمه ملودی داشتیم کلاس ۴ بودم زندایی مامانم به مامانم گفت دیگ کم کم باید جهازش درست کنی تا ۲ سال دیگ بره😂😁من پرام ریخته بود انقدر ترسیده بودم نکنه مثل دخترای فامیل شوهرم بدن نقشه فرار چیده بودم 🤣🤭 ولی خب شوهرم ندادن تا الان ک یکی پیدا شده خانواده دار ته عالی بودن مامانم گفته خب حالا فکر میکنم 😁😂ک مامانم گفت تا ۲۰ سالگی شوهرت نمیدم اینم اگر عاشقته واسته تا ۲۰ سالت بشه اون بچه هم داره مقاومت میکنه😂🤣
کلاس نهم ک بودم زندایی مامانم اومد کنارم نیشت گفت زندایی جووووووون مشکلی چیزی داری؟گفتم نه زندایی چ مشکلی ؟آخه ن خاستگاری ن مراسمی چیزی؟بگو هر چی هست منم مثل مادرت تا مشکلت حل کنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم بهش گفتم نه زندایی خیلی زوده برای من ازدواج اوووو کجا تا ۲۰ یا ۲۵ سالگیم
اونا هم همینطور ۱۴ سالگی اینا بچه دار میشن الان خیلی هاشون هم سن من هستن یا از من کوچیک ترن بچه هاشون ۲ یا ۳ یا۱ سالشون هست بعدشم بلدن بچه نگه دارن افکارشون قدیمه نمیزارن درس بخونن بجاش کار خونه یادشون میدن
خودم بشخصه اگر تو این سن بچه دار میشدم اگه بچه گریه میکرد خودش و سایلش و باباشو میزاشتم دم در نون خشکی ببره😁😂