2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها توروخدا انقد منفی نباشید ، الان بریم‌نفری یه مشت بزنیم به سر اون مادر و پدر درست میشه؟ 

دعا کنید از پیش بر بیان و موفق باشن، مگه مادر های قدیم که ۱۳ یا ۱۴ سالگی بچه آوردن دیگه بچه هاشون موفق نیستن؟ 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

همچین آدمایی خانواده درست حسابی ندارن دیگه خودشونم عقلشون نمی‌کشه مجبور میشن وگرنه برا بچه ۱۴ساله اصلا خوب نیس همه چی به وقتش خوبه ولی خب چی میشه کرد وقتی قانون کشور اجازه میده هر کی هر چی دوست داره میکنه

خدایا شکرت   
مبارکش باشه ، خدا بهش داده خودشم فکر همه‌جاش رو کرده چقدر خوب که توی این‌سن‌خدا لایق‌مادر شدن دونسته ...

چه طرز فکری...

کاش می دونستید دختر ١٤ ساله نوجوان با بارداری چقدر آسیب میبینه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چه طرز فکری...کاش می دونستید دختر ١٤ ساله نوجوان با بارداری چقدر آسیب میبینه...

خودم‌دخترم‌

والا ازدواج کرده حتما بلوغ فکری هم داره 

بعدشم خدا اینایی که شما میگی رو نمیدونست؟ 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

از نظر پزشکی بهترین سن بارداری همینه چه خوشتون بیاد چه نه  

سالمترین بچه ها تو این سن از مادر بدنیا میاد و 

مادر کمترین مشکلات بارداری رو خواهند داشت

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
آره یه دختر یه پسر

ما یه مورد اینجوری داشتیم برادرزاده شوهر عمه ام میشد.چون رحم و شکم تنگ بود یکی از بچه ها افتاده بود ردی اون یکی و همین باعث شد یکی از بچه ها سالم ولی یکی دیگه عقب مونده بشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

نمیدونم کی بدش میاد کی خوشش میاد 

ولی من هر کی رو تو این سن میبینم ازدواج کرده اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه طرف روستایی بوده و بیسواد 

ادم دنیا دیده عاقل و فهمیده بچه اش رو تو این سن شوهر نمیده 

خودم‌دخترم‌والا ازدواج کرده حتما بلوغ فکری هم داره بعدشم خدا اینایی که شما میگی رو نمیدونست؟

چه ربطی به بلوغ فکری داره...آسیب فيزيکي می بینه...خوبه که اشتباهات خودمون را به خدا ربط ندیم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

برام عادیه 

چرا؟

چون فامیل خودمون همینه از طرف مادری البته زندایی هی مامانم دختر تو سن کم شوهر میدن 

با ۱۷ سال سن از نظرشون یک عدد ترشیده ب حساب میام 🤣🤣🤣🤣 ترشی خواستین در خدمتم

یادمه ملودی داشتیم کلاس ۴ بودم زندایی مامانم به مامانم گفت دیگ کم کم باید جهازش درست کنی تا ۲ سال دیگ بره😂😁من پرام ریخته بود انقدر ترسیده بودم نکنه مثل دخترای فامیل شوهرم بدن نقشه فرار چیده بودم 🤣🤭 ولی خب شوهرم ندادن تا الان ک یکی پیدا شده خانواده دار ته عالی بودن مامانم گفته خب حالا فکر میکنم 😁😂ک مامانم گفت تا ۲۰ سالگی شوهرت نمیدم اینم اگر عاشقته واسته تا ۲۰ سالت بشه اون بچه هم داره مقاومت میکنه😂🤣

کلاس نهم ک بودم زندایی مامانم اومد کنارم نیشت گفت زندایی جووووووون مشکلی چیزی داری؟گفتم نه زندایی چ مشکلی ؟آخه ن خاستگاری ن مراسمی چیزی؟بگو هر چی هست منم مثل مادرت تا مشکلت حل کنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم بهش گفتم نه زندایی خیلی زوده برای من ازدواج اوووو کجا تا ۲۰ یا ۲۵ سالگیم 

اونا هم همینطور ۱۴ سالگی اینا بچه دار میشن الان خیلی هاشون هم سن من هستن یا از من کوچیک ترن بچه هاشون ۲ یا ۳ یا۱ سالشون هست  بعدشم بلدن بچه نگه دارن افکارشون قدیمه نمیزارن درس بخونن بجاش کار خونه یادشون میدن 

خودم بشخصه اگر تو این سن بچه دار میشدم اگه بچه گریه میکرد خودش و سایلش و باباشو میزاشتم دم در نون خشکی ببره😁😂

خودم‌دخترم‌والا ازدواج کرده حتما بلوغ فکری هم داره بعدشم خدا اینایی که شما میگی رو نمیدونست؟

یعنی مجردی ؟ 

اگه مجردی حق میدم برا طرز فکرت اگه یه مادر بودی میفهمیدی یه همچین چیزی برا بچت چقدر فاجعه است . بچه تو این سن هنوز بدن خودش داره رشد میکنه و به بلوغ فکری نرسیده . متاسفانه یه سری مادرا متوجه نیستن و فقط میخوان دخترشون یه وقت تو خونه نمونه و ازدواج کنه🤦‍♀️

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲