2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اي جاان خيلي سخته؟

سختيش فقط مواقعی که دخترم شیر بخواد و جيغش بره هوا منم در حال انجام کاری باشم تا برسم بهش دنیا رفته تو حلقش از اونورم دوتا بچه های دیگه ام هی میگن بیا نینی شیر میخواد سرم میخورن 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

حالا من قصد دخالت ندارم اما چون خودتون نظر خواستین منم نظرم میگم شما از سختی بچه داری و شیر و پوشک فاصله گرفتین تازه دو سه ساله داری میری به سمت فاز آرامش بچه داری دوباره همه چی میخوایین از اول شروع کنین؟؟؟؟؟خب دختر خوب شما که دو تا میخواستی تو یه مقطع بچه داریتو میکردی.در ضمن بچه وقتی کلاس اول میره تمام و کمال حمایت مادر رو میخواد

من پسرم ٦سالشه به نظرتون الان برا اقدام خوبه؟

به نظرم تا پیش دبستانی هست اقدام کن وقتی رفت کلاس اول واست خیلی خیلی مشکل میشه کار کردن با بچه کلاس اولی خیلی سخته 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞