2777
2789
عنوان

کمکم کنیددد🥲😐

64 بازدید | 5 پست

سلام دوستان عزیزم روزتون بخیر

عزیزان لطفا اگر کسی در این زمینه میتونه منو راهنمایی کنه خیلی ممنونم ازتون 

من برای کنکور سال ۴۰۲_۴۰۱ ترمیم معدل کردم 

آیا میتونم امسال هم توی ترمیم معدل شرکت کنم ؟

یا فقط یکبار فرصت هست

خیلی ممنون میشم اگر اطلاع دارید بهم کمک کنید و راهنماییم کنید

خیلی ممنونم ازتون❤️😘

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚
سلامفرصت ترمیم یکبار بود اگه دروس دوازدهم رو ترمیم کردین دیگه امکان ترمیم ندارین مگر اینکه مصوبه کلا ...

مرسی ازت عزیزدلم خیلی لطف کردی❤️😘

اگه یه رشته ی دیگه ای رو بخوام کنکور بدم چی میتونم شرکت کنم ؟ اونم باید از دهم تا دوازدهم ترمیم کنم ؟یا همون دوازدهم کافیه

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله رشته دیگه رو میتونین ۱۰ و ۱۱

مرسی ازت عزیزدلم خیلی لطف کردی❤️😘

موفق و سربلند باشی