2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی ها خیلی شورشو درمیارن و نگاه ترحم آمیز دارن براهمین اون خانواده یتیم مجبور میشه تمام تلاشش رو بکنه که برابچه بهترین ها رو بخره تا کسی نیاد دلسوزی بیخود بکنه براش

لایک نکنید .توروخدا 

چه جوری باید باشه . مثل مردم عادی فقط اون یکی از والداشو از دست داده . و باید جوری زندگی کنه در آینده باعث سرافرازی والدش بشه . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

چه جوری باید باشه . مثل مردم عادی فقط اون یکی از والداشو از دست داده . و باید جوری زندگی کنه در آیند ...

یتیم بی کسه پشتی جز خدا نداره اون کجا پدرت پشتته از همه لحاظ مالی معنوی و ..‌ اون کجا خودتی با خودت فقط

ولی یتیم بی کسه پشتی نداره جز خدا

بی کسه .ولی ترحم کارخوبی نیست اگر کسی کمک لازم داره خیلی پنهانی و اصولی .طرف یه کمک میده به بچه یا خانواده بچه زود میگه بابانداره گناه داره فلان چیز خریدیم بهش دادیم زشت نیست ؟

لایک نکنید .توروخدا 
یتیم بی کسه پشتی جز خدا نداره اون کجا پدرت پشتته از همه لحاظ مالی معنوی و ..‌ اون کجا خودتی با خودت ...

پشتش اول خداست بعد هم خودش . خودش باید خودشو بکشه بالا و باعث سر افرازیش بشه نه اینکه اینو کنه بهونه و غصه بخوره و یه غم هم به غصه هاشو اضافه کنه 

حق داری چرا

من یادمه یه خانم میگفت کش موخریدم دادم بچه های فلان جا که یسری ااشون بابا ندارن گناه دارن طفلیا .خب ینی چی شاید همین ها یکیشو پولدار باشه زود هرکی بابا نداره رو میخوان بدبخت وبیچاره جلوه بدن 

لایک نکنید .توروخدا 
گل گفتی عزیزم دقیقا خدا پشت ادم باشه بندش کیه اصلا

من هم پسرم بدون پدر داره بزرگ میشه ولی به احدی اجازه ندادم و نمیدم زر مفت بزنه . حتی تمام جشنهای مدرسش رو هزینشو میدم و نمیگم ندارم . اول از همه هم خودم واریز میکنم تا پسرم فکر نکنه فرق داره . کلاس فوتبال می‌ره ولی هیچ کسی تا الان نفهمیده پسرم پدرش نیست . 

من پدرو مادر دارم ولی شهر غریبم برکس خیلیا رو دیدم چون میبینن من تنهام جلومون پز داشته هاشونو میدن خونواده شوهرم چند بار بهم گفتن پدرو مادرت نمیان بهت سر بزنن پدرو مادر جاریت رو ببین هردقیقه میان بعد میخندیدن همسایه ها هم انگار جلوی ادم پز میدن ببین ما چفدر فامیل دوروبرمون داریم ببین چقدر باهم خوشیم ببین چقدر شلوغیم من چند بار دیدم انگار از قصد جلوم ادای خونواده های مهربون و ددست داشتنی رو درمیاوردن اخه چند بار از خونه شون صدای دعوا میومد حتی فامیلاشون جلوی در ساختمون شیشه ماشینشونو شکوندن. نمیدونم شاید من فکرم اینجوریه ولی حتی تو فامیل هم دیدم جلوی چشمم خواهر بزرگ خواهر کوچیک رو بغل میکنه نازو نوازش میکنه یادمه زمان بچگیم مادرم شاغل بود منم خواهر ندارم همسایه هامون خونه دار بودن جلوی من اونقدر بچه هاشون و بغل میکردن من دق میکردم الانم همینجوری ام همسایه ها و حتی ادمهایی که از تو خیابون رد میشن چنان همدیگرو لوس میکنن بوس میکنن انگار میخوان پز بدن . نمی گم دعوا کنن ولی جالبه همین آدمها تو خلوت حوصله همو ندارن جاری خودم خیلی پز خونواده شو میداد من که دیگه سالها باهمه قطع رابطه کردم بخاطر اینکه خیلیا دقم میدادن خونواده شوهرم با صدپشت غریبه اونقدر خوب بود ودایم از اونا تعریف میکرد حتی مقایسه میکردن بامن. من عیج وقت حس نکردم مشت و پناهی دارم چون هیجوقت پدرو مادرم کنارم نبودم جلوی جمع بوسم نکردن بغلم نکردن من یتیمترم چون با اینکه خونواده دارم ولی انگار ندارم باور کن خیلیا جلوی من رک گفتن مادرو پدرت انگار دوستت ندارن و هر هر میخندیدن