نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 7130 عنوان دلیلش چیه 54 بازدید | 3 پست دخترم کلاس اولیه الان امروز متوجه شدم معلم خودش دختر کلاس اولیشو گذاشته ی مدرسه دیگه....یعنی تدریس خودشو قبول نداشت؟یا میخواست خودش معلم دخترش نباشه بخاطر حرف گوش دادن بچه؟؟ی جورایی استرس گرفتم ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭 1403/06/28 | 07:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عکوری_پکوری_سابق عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 14397 حالا اگه بچش سر کلاس بود ۴ روز دیگه مادرا میگفتن به دختر خودش نمره بالاتر داد ،دختر خودشو دعوا نکرد ،با دختر خودش مهربونه و....کار خوبی کرد درضمن اون بچه چون مادرش اونجاست کمتر حساب میبره درس نمیخونه
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 7130 حالا اگه بچش سر کلاس بود ۴ روز دیگه مادرا میگفتن به دختر خودش نمره بالاتر داد ،دختر خودشو دعوا نکرد ... اده موافقم..کار درستی انجام دادن ایشون ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭