2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من فروردین اینکارو کردم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
چه مراحلی رو باید طی کرد

اول رفتم کلانتری

اونجا فرم پر کردم، بعد گفت برو پزشک قانونی، بعد با نامه پزشک قانونی دوباره رفتم کلانتری، اونجا تو سیستم ثبت شد که دست روی من بلند شده، دیگه مرحله آخر شکایته که من نکردم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
اول رفتم کلانتریاونجا فرم پر کردم، بعد گفت برو پزشک قانونی، بعد با نامه پزشک قانونی دوباره رفتم کلان ...

ممنون عزیزم 

الان داشتم تاپیکتو میخوندم خیلی ناراحت شدم 

خدا لعنتشون کنه انشاالله 

ممنون عزیزم الان داشتم تاپیکتو میخوندم خیلی ناراحت شدم خدا لعنتشون کنه انشاالله

ان شاء الله عزیزم 

ان شاء الله مشکل توهم حل بشه

اره میری کلانتری محل بعد میفرستت پزشکی قانونی و بعد دکتر پزشک قانونی معاینه کرد یه بر گه میده من چون سرم شکسته بود بیمارستانی که رفتم باید اون برگه را امضا کنه و گواهی بده که سرمو بخیه زده باز روزی که گفت رفتم باید سر صبح بری .چند تا دکتر دیگه برگمو دیدن بعد دیگه کارم تموم شد جواب پزشکی قانونی برای کلانتری محل ارسال میشه اگه نمیخوای شبکایت کنی که باید بری از اونجا بگیری.... اگه می خوای شکایت کنی توهمون کلانتری انجام میدی وگرنه نامه را میگیری میای.....این روند نامه گرفتن از پزشکی قانونی برای من بود

مراحلش‌ چجوریه شما میدونید

نه والا.ولی یبار یه اتفاقی برام افتاده بود رفتم دکتر ،دکتر بهم گفت میخای نامه بدم بری پزشک قانونی،گفتم آخه قصد شکایت ندارم .بعد گفت برو نامه بگیر ولی شکایت نکن که اگه باز این اتفاق افتاد مدرک داشته باشی

2828
2791
2779
2792