۴۰۱۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 17901 عنوان ی دختر 136 بازدید | 9 پست ۲۷ساله مجرد ، ک تنهاست اگ با ی دختر نامزد دار شاغل دوست بشه البته شوهر زندگیشون با هم فرق میکنه و از هم دوره بنظرتون این آشنایی و دوستی میتونه دختر مجرد رو از تنهایی در بیاره ؟؟؟ چرا ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 1403/06/28 | 05:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5431 بنظرت این زن نماها فازشون چیه مثلا؟ 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
۴۰۱۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 17901 من متوجه نشدم الان یعنی جفتتون دخترین؟ اره عزیزم من مجردم اون نامزد داره و هردومون تو دو شهر دور از هم هستیم ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
۴۰۱۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 17901 بنظرت این زن نماها فازشون چیه مثلا؟ چی میگی برا خودت اه اینایی ک راحت تهمت میزنن و راحت قضاوت میکنن چطور ؟تاپیک های قبلم رو هم بخونی متوجه اشتباهت میشی ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5431 من شما رو نمیگم کلا میگم 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
۴۰۱۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 17901 من شما رو نمیگم کلا میگم 😑پس این کلا ی ک شما گفتی جاش تو این تاپیک من نیست ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5431 😑پس این کلا ی ک شما گفتی جاش تو این تاپیک من نیست سوالم اینه که چرا این کار رو میکنن اخرش که طرف میفهمه و دستش رو میشهمنظورم اینهمتوجه شدید؟ 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
۴۰۱۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 17901 سوالم اینه که چرا این کار رو میکنن اخرش که طرف میفهمه و دستش رو میشهمنظورم اینهمتوجه شدید؟ اها ن دوست من مطمئنم ک خانمه درسته دوست مجازی هم میشیم اما خب دوست خالمه مطمئنه ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد