2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

3065 بازدید | 105 پست

من بعد از دوسال آشنایی با همسرم باهاش عقد کردم. واقعا نمیخواستم عقد کنم چون بهش علاقه نداشتم و از طرفی احساس میکردم آذم مناسب من نیست. (البته شوهرم از نظر اجتماعی موجه هست. خودمم موجه و خوش قیافه هستم ) . تا اینکه شد اتفاقی تو خانوادم افتاد که مادرم میخواست من هرچه سریعتر ازدواج کنم. منم از لحاظ روحی بهم ریخته بودم. 

مادرشوهرم تو مجلس خواستگاری صورت و دستای منو بوسید و خیلی خوش رفتار و قسم خورد که برام خونه میخره،( حتی بعدا تلفنی با مامانم صحبت میکرد و میگفت زمین میفروشه خونه میخره، آروم تو گوش مامانم گفتم بپرس اگر فروش نرفت چی؟ گفت بجون بچه هام سر سال میخریم . اگر نشد من خونه تهرانمو میفروشم  میدم نصف به هر کدوم از پسرام. 

هستید بقیه رو بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا اینکه ما عقد کردیم. مامانش و همسرم از قبل خونه اجاره کرده بودن که ما بعد عقد اونجا ساکن بشیم تا عروسی و خرید خونه. دیگه من که ساکن شدم اوایل خیلی رابطه ی خانواده شوهرم باهام خوب بود. تا اینکه یکسال گذشت نه عروسی گرفتن نه برام خونه خریدن

تا اینکه ما عقد کردیم. مامانش و همسرم از قبل خونه اجاره کرده بودن که ما بعد عقد اونجا ساکن بشیم تا ع ...

اشتباه کردی نباید میرفتی 

بای خونه پدرت میموندی و اصلا قبول نمیکردی 

به همسرم همش میگفتم چی شد؟ میگفت من پدر و مادرم چی بگم؟ خودشون دارن شرایطو میبینن دیگه! مامانم گفتم مامان ی زنگ بزن مامانم گفت من خجالت میکشم، بذار با بابات مشورت کنم. ازونطرف هم شوهرم میگفت مامانت نباید زنگ بزنه به پدر و مادرم بر میخوره. مامانمم با بابام مشورت کرد یکی خجالتی تر از خودش. اون گفت در شان من نیست بگم چرا برای دخترم عروسی نگرفتید. اگر میخوای خودمون برات عروسی میگیریم و خونه میخریم