2777
2789

کرم ترمیم کننده روزی سه بار بزن روی قسمت جای جوش تازه قرمز رنگ 

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جوش تازه نیست ولی جاش قرمزه چ ترمیم کننده ای

جای جوش چند روز س؟

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

جای جوش فرو رفته لیزر 

جای جوش قهوه ای ضد لک برند اکسیس وای و امونی و سیسپرسا خوبن 

جای جوش قرمز ترمیم کننده برند لاروش پوزای خیلی خوبه سیکالیفت اون هم محشره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برند فیس دوکس ، ژیناژن   خیلی راضیم 

هم تازه هم مال قبلا ولی جا همشون قرمزه وقتی ضد جوش میزنم تازه ها میرن ولی نمیدونم با قبلیا چیکار کنم ...

قذیمیا ک قهوه ای رنگه  لایه بردار  در هفته ۲بار در شب  و در روز کرم روشن کننده روز و ضد آفتاب 

جای جوش قرمز    کرم ترمیم کننده بزن

برا قرمزا؟؟؟ چطور بزنم چ قیمتین چقدر طول میکشه

آره 

روزی سه بار فقط روی جای جوش قرمز رنگ و تازه 

قیمت رو دیجی‌کالا ببین   زیر ۲۰۰ فک میکنم باشن

چقدر طول می‌کشه و چطور و چقدر بزنم

مدت مشخصی نداره بستگی به مقدار جای جوش ها داره بالاخره وقتی از بین بره خودتون متوجه میشید .

روتین رو اول نصفه انجام بدید یعنی میسلار و شوینده و تونر رو بزنید بعد پوستتون خشک شد ترمیم کننده رو روی جای جوش بزنید بیشتر از مقدار لازم بردارید که خودش جذب بشه ۲ دقیقه ماساژ بده رو پوست جذب بشه بعدشم ابرسان و ضد افتاب حتما بزن . ضد افتاب روی ترمیم کننده خیلی مهمه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزیزک برای لک روی بدن چ پیشنهادی داریدحالا یا کرم یا لیزر خاصی

لیزر رو من به کسی پیشنهاد نمیکنم چون اکه لک زیاد نباشه با کرم رفع میشه 

تونر اوردینری . ضد لک امونی  یا فیس دوکس