2777
2789

کرم ترمیم کننده روزی سه بار بزن روی قسمت جای جوش تازه قرمز رنگ 

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوش تازه نیست ولی جاش قرمزه چ ترمیم کننده ای

جای جوش چند روز س؟

توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

جای جوش فرو رفته لیزر 

جای جوش قهوه ای ضد لک برند اکسیس وای و امونی و سیسپرسا خوبن 

جای جوش قرمز ترمیم کننده برند لاروش پوزای خیلی خوبه سیکالیفت اون هم محشره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برند فیس دوکس ، ژیناژن   خیلی راضیم 

هم تازه هم مال قبلا ولی جا همشون قرمزه وقتی ضد جوش میزنم تازه ها میرن ولی نمیدونم با قبلیا چیکار کنم ...

قذیمیا ک قهوه ای رنگه  لایه بردار  در هفته ۲بار در شب  و در روز کرم روشن کننده روز و ضد آفتاب 

جای جوش قرمز    کرم ترمیم کننده بزن

برا قرمزا؟؟؟ چطور بزنم چ قیمتین چقدر طول میکشه

آره 

روزی سه بار فقط روی جای جوش قرمز رنگ و تازه 

قیمت رو دیجی‌کالا ببین   زیر ۲۰۰ فک میکنم باشن

چقدر طول می‌کشه و چطور و چقدر بزنم

مدت مشخصی نداره بستگی به مقدار جای جوش ها داره بالاخره وقتی از بین بره خودتون متوجه میشید .

روتین رو اول نصفه انجام بدید یعنی میسلار و شوینده و تونر رو بزنید بعد پوستتون خشک شد ترمیم کننده رو روی جای جوش بزنید بیشتر از مقدار لازم بردارید که خودش جذب بشه ۲ دقیقه ماساژ بده رو پوست جذب بشه بعدشم ابرسان و ضد افتاب حتما بزن . ضد افتاب روی ترمیم کننده خیلی مهمه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزیزک برای لک روی بدن چ پیشنهادی داریدحالا یا کرم یا لیزر خاصی

لیزر رو من به کسی پیشنهاد نمیکنم چون اکه لک زیاد نباشه با کرم رفع میشه 

تونر اوردینری . ضد لک امونی  یا فیس دوکس