2777
2789
عنوان

منظور این همکارم چی بوده بچه ها

154 بازدید | 26 پست

با کارفرما هماهنگ شدن ب من گفتم حقوق ها قراره نصف بشه منم همون روز در اومدم ۲۷روز رفتم چند روز میرفتم میشد یکماه صبر نکردم همون روز در اومدم با هیچکدوم خداحافظی ام نکردم...

حقوق ام ۲م از همه شون کمتر بود و بیشتر ام کار میکردم 

بعد ۴روز همکارم زنگ زد و گف اره بخدا اصلا ی مشتری ام نداشتیم امروز اوضاع کار خراب بود 

کارفرما بخاطر این گف نیا چون دیده درامدی نداره گفته الکی چرا حقوق بدم...

و جالبه خودشم دو روز بعد اخراج شد و عصبی بود زنگ زده بود ب من منو تحریک کنه بریزیم سرکارفرما پولمونو بخایم ...

منظور این همکارم ک زنگ زد بهم چی بود ؟ کارفرما خودش گفته ک بزنگه یا خودش این حرکتو زده ؟ 

نظر شماها چیه 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

احتمالا میخواد از تو استفاده کنه

تا اگه چیزی شد یا بحثی پیش اومد گردن نگیره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

احتمالا میخواد از تو استفاده کنهتا اگه چیزی شد یا بحثی پیش اومد گردن نگیره

یعنی چی متوجه نشدم ؟ 

اومد بهم گفت کارفرما گفته حقوق ها برای این ماه نصف هست رفتم از کارفرما پرسیدم گفت بله نصفه این ماه منم همون شب در اومدم و اونم چندروز بعد زنگ زد اینو بهم گفت ک مشتری نداریمو ...

اونم دقیق ۶روز بعد بیرون کردن ...

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی متوجه نشدم ؟ اومد بهم گفت کارفرما گفته حقوق ها برای این ماه نصف هست رفتم از کارفرما پرسیدم گ ...

کارفرما تون خیلی وقت بوده داشته به این موضوع فک میکرده احتمالا

چون ساده اخراج کرده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

کارفرما تون خیلی وقت بوده داشته به این موضوع فک میکرده احتمالاچون ساده اخراج کرده

ن من ن همکارم هردو کارمون خوب بوده نمیدونم چرا یهو جفتک انداخت 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
ن من ن همکارم هردو کارمون خوب بوده نمیدونم چرا یهو جفتک انداخت

احتمالا اون سودی رو که می‌خواسته حقوق شما مانعش می‌شده 

احتمالا اون سودی رو که می‌خواسته حقوق شما مانعش می‌شده

حقوق مون خیلی کم بود 

همه پرسنل ۹م من ۷م 

ک ۲۸روز کار کردم ۶۵۰۰شد 

و نمیدونم چیشد دقیقا ۴۰روز بعد شهرداری اونجارو پلمپ کرد ...

من انگار خاری بودم تو چشمش چرا بنظرت ؟ کارمم خوب بود اخه 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
حقوق مون خیلی کم بود همه پرسنل ۹م من ۷م ک ۲۸روز کار کردم ۶۵۰۰شد و نمیدونم چیشد دقیقا ۴۰روز بعد شهردا ...

چشمس به پوله بوده حتما

پلمم که شده بدتر

ولی همکارت خیلی عصبانی شده

اگه خواست کاری کنه مراقب باش از تو سواستفاده نکنه که بعدا بشه دردسر برات

چشمس به پوله بوده حتماپلمم که شده بدترولی همکارت خیلی عصبانی شدهاگه خواست کاری کنه مراقب باش از تو س ...

کارفرما نمیدونم چرا اینجور کرد 

گف ما بعد از قطع همکاری ۱۵روز بعد پرداخت میکنیم 

جالبه بعد ۱۵روز ام به زور ازش گرفتم یعنی ۱ماه شد ک خورد خورد پولمو داد ۶م رو داد 

ولی برای بقیه رو ۲روز بعد ریخته بود 

چرا اینکارو کرد ؟؟ 

بعد ماهارو ک اخراج کرد ۲هفته بعدش اگهی زده بود دیوار 

حتی چاپ کرده بود تو سطح شهرم چسبونده بود ک نیرو میخاد 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
یعنی زورش میومده حقوق بده ؟؟

حتما

با این رفتاری که داشته 

چون خیلیم سریع اخراج کرده

کارفرما نمیدونم چرا اینجور کرد گف ما بعد از قطع همکاری ۱۵روز بعد پرداخت میکنیم جالبه بعد ۱۵روز ام به ...

از شما خوشش نیومده

یا احساس کرده اونطوری که می‌خواسته کار نکردین

احتمالا کسیو میخواد که حقوق کمتری بگیره

از شما خوشش نیومدهیا احساس کرده اونطوری که می‌خواسته کار نکردیناحتمالا کسیو میخواد که حقوق کمتری بگی ...

اخه به اونا ۲م بیشتر حقوق میداد ولی نمیدونم چرا کرمش ب من بود 

ولی اینم بگم من وظیفه خودمو انجام میدادم 

اون یکیو میخاس همه کار انجام بده 

مثلا اشپزی ک داشتیم هم اشپز بود هم ظرفشور 

جاهای دیگ هم اشپز هس هم کمک اشپز هم ظرفشور این ۳تا کارو انجام میداد 

ی خانمم بود سالن کار بود ۲م از من بیشتر میگرفت ولی همه کار میکرد حتی طی ام میکشید 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
از شما خوشش نیومدهیا احساس کرده اونطوری که می‌خواسته کار نکردیناحتمالا کسیو میخواد که حقوق کمتری بگی ...

من خودم حس میکنم بیشتر نیرویی میخاس ک جاسوس باشه 

حرف ببره و بیاره 

هرچه در جستن آنی ،آنی