2777
2789
عنوان

کیک بوکس

354 بازدید | 21 پست

خانما من ۱۲ سالمه خب سنمو اول بگم لطفا نگین تو سایت بارداری چکیار میکنی اینا من‌میام اینجا تاپیک میخونم میرم اگم مواقعی مشکلی داشته باشم با کمک دوستان حل میکنم🤚🏻🗿 امسال میرم کلاس هفتم من امسال تابستون چون مادرم گفته بود رفتم کلاس ریاضی و خب من نه ایکه نتونم کلا خوشم نمیاد دوسه تا کلاس باهم برم و من اضافه وزن هم دارم و خوب میخوام که واسه تابستون سال بعد از الان نقشه بکشم و دوست دارم برم باشگاه و ورزش رزمی 

الان من دختر خالم کیک بوکس و نینجوتسو میره من از کیک بوکس خیلی خوشم میاد ولی اینجور ک مادرم یا پدرم نشون میدن اینا تکواندو خیلی دوست دارن چون المپیک داره و اینا...

ولی من از کیک بوکس خیلی خوشم میاد ودوست دارم تابستون سال دیگه برم کیک بوکس ولی خب دم و دستگاه و لباسای مخصوصش سرجمع امسال میشد ۴ میلیون و خورده ای و فک نکنم خانوادم بخوان همچین پولیو واسه باشگاه من بدن

حالا ازتون نظر میخوام بنظرتون سال دیکه بهشون بگم که میخوام کیک بوکس ثبت نام کنم یا ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتما چیری که دوست داری رو بهشون بگو اگر در توانشون باشه برات انجامش میدن.

اگر هم که پول تو جیبی میگیری پولات رو یه مقدار جمع کن برای باشگاه که اوناهم بیشتر مشتاق بشن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تو همون اول وسایل رو نمیخری که!

برو وقتی راه بیوفتی خودشون میگن بخری، خانواده‌ات اگه ببینن استعداد داری حتما میخرن برات.

المپیک هم راحت نیست اگه هر کسی میتونست بره که دیگه جذاب نبود، از کل ایران فقط ۴ نفر رفتن.

بوکس خیلی خوبه ولی تکواندو جذاب‌تره من خودم تکواندو میرم. البته بوکس رو هم دوست داشتم اما اینده تکواندو و مسابقاتش جذاب‌تره. 

عضو افتخاری خاندان بریجرتون👸🏻..
تو همون اول وسایل رو نمیخری که!برو وقتی راه بیوفتی خودشون میگن بخری، خانواده‌ات اگه ببینن استعداد دا ...

میدونم منم معروف بودن و تو چش بودن و اینا رو دوس دارم ولی تکواندو نکته و اینا زیاد داره خوشم نمیاد

منظورت همون کیک بوکسه دیگه؟چون خودمم گاهی اوقات بوکس و کیک بوکس و باهم قاطی میکنم

به نظر من بوکس بهتره، کیک بوکس رو الکی اومدن سختش کردن، رسما انگار داری کاراته بازی میکنی.

عضو افتخاری خاندان بریجرتون👸🏻..