2777
2789
عنوان

دوست صمییمی

112 بازدید | 18 پست

☹️یه دوست صمیمی ندارم.نمیدونم شاید مشکل ازمنه که کسی دوست نداره باهام صمیمی بشه

دوست دارما.

ولی اونا هرکدوم یکیو دارن که باهاس خیلی صمیمی هستن ولی من نه.

پسرمم ک ۴سالشه همینطور

دوست اطرافش زیاد داره ولی یکی ک صمیمی باشه باپسرم نداریم.

بااینک هم قیافه خوبی داریم زیبا نیستما ولی زشتم نیستم

تحصیلاتمم که کارشناسیم ولی دوستام نه.

وضع مالی شوهرم و پدرم خوبه بد نیست

هرخوبی که برام میکنن رو فوری منم جبران میکنم.

بااین حال نمیدونم چرا هیشکی منو دوست صمیمی خودش نمیدونه☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست بدرد نمیخوره دنبال منفعت خودشه من از بچگی با کسی صمیمی نمیشدم چون درونگرام زیاد بایکی حرف میزنم اعصابم خورد میشه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

عزیزم منم دوست صمیمی ک مث همه بشه باهاش رفت بیرون هرلحظه کنارت باشه ندارن غصه نخورتنها نیستی ولی من خیلی سعی کردم باخیلیا صمیمی بشم وبهم اسیب زدن مخصوصا اشناها الان ب این نتیجه رسیدم تنهایی بهتره

🕊✨🤲🏻

شاید کلیشه ای به نظر بیاد اما به نظرم به اعتماد به نفس برمیگرده چون ادمایی که با اعتماد به نفس هستن و خودشون دوست دارن همیشه دورشون شلوغه و همه دنبال راضی کردنشونن

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
دوست صمیمی باید از قبل باشه مدام در ارتباط باشید باهاش

همون الان بایکی از همون ۵.۶سالگی دوستم 

فکر میکردم دوست صمیمی هم دیگه هستیم ولی

چندروزه که فهمیدم اشتباه میکردم.

هرچی میشدو بهش میگفتم. ولی خب اون حتی دماغشم عمل کرد بهم نگفته بود.بعد یه مدت تو خیابون دیدمش فهمیدم🥲☹️

یا ادم حساس و درونگرایی یا چون دورو نیستی

اوهم. درونگرا یکم هستم. ولی خیلی خیلی به دوستام و بچه هاشون بها میدم ولی اونا همین کارو با دوستای دیگشون

مثلا یکی ازدوستام یه دوست داره که یسالی میشه دیگه ازهم جدا افتادن.برگشته میگه بچه اونو خیلی دوست دارم خیلی برام عزیزه ناراحت نشیا یه وقت.

عزیزم منم دوست صمیمی ک مث همه بشه باهاش رفت بیرون هرلحظه کنارت باشه ندارن غصه نخورتنها نیستی ولی من ...

اسیب که نگو منم از همشون ضریه خوردم

ولی همینک میبینم هی استوری میزارن تولدای هم دیگه رو تبریک میگنن

ولی واسه منو پسرمو حتی یه تبریکم نمیگنن خیلی ناراحت میشم😔

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز