2821
2789

آخه از شدت و مقدارش که ما خبر نداریم ممکنه عمل باشه،یا دارو که تحت نظر باشه یا هر دو

بستگی به شرایط بیمارتون داره

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بستگی به میزانش داره گاهی اوقات اونقدر ضربه و میزان خونریزی زیاد که باید عمل بشه گاهی اوقات با تجویز دارو دفع میشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه از شدت و مقدارش که ما خبر نداریم ممکنه عمل باشه،یا دارو که تحت نظر باشه یا هر دوبستگی به شرایط ب ...

نمیدونم والا الان از بیمارستان گفتن باید بستری بشه کاش بشه عمل نشه 

آخه وارفارین هم میخوره خونش رقیقه

بابای من تو تصادفهم جمجمش شکست هم خونریزی شدید مغزی جوری که گفتن احتمال زنده موندش کمهعمل کرد خداروش ...

خدا رو شکر که خوبن ایشالا سلامت باشن 

پدرشوهرم وارفارین میخوره خونش رقیقه برای همین خیلی نگرانیم ایشالا عمل نخواد

نمیدونم والا الان از بیمارستان گفتن باید بستری بشه کاش بشه عمل نشه آخه وارفارین هم میخوره خونش رقیقه

بسپارین به خدا ایشالا که مشکلی پیش نمیاد

اگه عمل شدن نگران نباشین خیلیا خوب شدن با همین عمل کردن

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
خدا کنه با دارو رفع بشه شدت ضربه خیلی زیاد نبود

انشاالله با دارو برطرف میشه همه چی به نظر متخصص بستگی داره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خدا رو شکر که خوبن ایشالا سلامت باشن پدرشوهرم وارفارین میخوره خونش رقیقه برای همین خیلی نگرانیم ایشا ...

ممنونم

ان شاالله پدرشوهر شمام سریع خوب شن و مشکلشون با دارو رفع شه

عمه ی دوستم این مشکل براش پیش اومده بود رفت پیش دکتر محمد حسین میربلوک جراحی کرد.

البته دکتر یه مقاله برای درمان خونریزی مغزی تو یاستش داره اونو بخون بعد با خئد دکترم مشورت کن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792