آنارشید مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 553 عنوان خونریزی مغزی 166 بازدید | 10 پست دوستان کسی تو اطرافیانش تجربه خونریزی مغزی بر اثر ضربه رو داشته ؟ عمل میخواد یا با دارو رفع میشه 1403/06/28 | 02:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2747 آخه از شدت و مقدارش که ما خبر نداریم ممکنه عمل باشه،یا دارو که تحت نظر باشه یا هر دوبستگی به شرایط بیمارتون داره من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 20307 بستگی به میزانش داره گاهی اوقات اونقدر ضربه و میزان خونریزی زیاد که باید عمل بشه گاهی اوقات با تجویز دارو دفع میشه دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
merida89 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 6437 بابای من تو تصادفهم جمجمش شکست هم خونریزی شدید مغزی جوری که گفتن احتمال زنده موندش کمهعمل کرد خداروشکر بعد یکسال الان خوبه ولی خب مشکل حافظه داره
آنارشید مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 553 آخه از شدت و مقدارش که ما خبر نداریم ممکنه عمل باشه،یا دارو که تحت نظر باشه یا هر دوبستگی به شرایط ب ... نمیدونم والا الان از بیمارستان گفتن باید بستری بشه کاش بشه عمل نشه آخه وارفارین هم میخوره خونش رقیقه
آنارشید مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 553 بابای من تو تصادفهم جمجمش شکست هم خونریزی شدید مغزی جوری که گفتن احتمال زنده موندش کمهعمل کرد خداروش ... خدا رو شکر که خوبن ایشالا سلامت باشن پدرشوهرم وارفارین میخوره خونش رقیقه برای همین خیلی نگرانیم ایشالا عمل نخواد
آنارشید مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 553 بستگی به میزانش داره گاهی اوقات اونقدر ضربه و میزان خونریزی زیاد که باید عمل بشه گاهی اوقات با تجویز ... خدا کنه با دارو رفع بشه شدت ضربه خیلی زیاد نبود
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2747 نمیدونم والا الان از بیمارستان گفتن باید بستری بشه کاش بشه عمل نشه آخه وارفارین هم میخوره خونش رقیقه بسپارین به خدا ایشالا که مشکلی پیش نمیاداگه عمل شدن نگران نباشین خیلیا خوب شدن با همین عمل کردن من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 20307 خدا کنه با دارو رفع بشه شدت ضربه خیلی زیاد نبود انشاالله با دارو برطرف میشه همه چی به نظر متخصص بستگی داره دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
merida89 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 6437 خدا رو شکر که خوبن ایشالا سلامت باشن پدرشوهرم وارفارین میخوره خونش رقیقه برای همین خیلی نگرانیم ایشا ... ممنونمان شاالله پدرشوهر شمام سریع خوب شن و مشکلشون با دارو رفع شه
عرفان_پ عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 121 عمه ی دوستم این مشکل براش پیش اومده بود رفت پیش دکتر محمد حسین میربلوک جراحی کرد.البته دکتر یه مقاله برای درمان خونریزی مغزی تو یاستش داره اونو بخون بعد با خئد دکترم مشورت کن