2777
2789
عنوان

کسی اپیدورال

218 بازدید | 43 پست

زایمان طبیعی بدون درد 

ی دارو هست میگن وقتی میزنن از کمر ب پایین بی حس میشه و زایمان راحته و مادر هوشیار هست 

کسی انجام داده؟ خطر فلج شدن نی؟

من مجردم ولی خیلی کنجکاو هستم بدونم

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم فلج هم نشدم 😁😁😁خیلی بی خطره عوارضی هم اصلا نداره

هیچ دردی نداشت ؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

من زایمان اسپاینال داشتموقتی دردامو‌ کشیده بودم. تازه بی حسی زدن

حداقل باید ۴ تا ۶ سانت میبودی ک بزنن واست و اونموقع هم که واقعا دردا زیادن لامصب

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
ب وقتش میفهمی

نمیخام تو عمل انجام شده قرار بگیرم💔🤣

اپیدورال نیست و اصلا هم بی حس نمیکنه،فقط درد رو میندازهعالیه

یعنی چی نیست ؟

یعنی هیچ دردی رو حس نمیکنه مادر ؟

نه اصلا

بعد خودت هم بیدار بودی؟ یعنی. بهوش بودی ؟

من زدم فلج هم نشدم 😁😁😁خیلی بی خطره عوارضی هم اصلا نداره

سوال منم هست چند وقته انجام دادی؟من خیلی استرس دارم دوماه دیگ زایمانمه ب نظرت اپیدورال بزنم یا نه؟بعضیا میگن عوارض دارع

سوال منم هست چند وقته انجام دادی؟من خیلی استرس دارم دوماه دیگ زایمانمه ب نظرت اپیدورال بزنم یا نه؟بع ...

گلم لحظه زایمان منم دعا کن لطفا اسمم ماریا هست دعا کن من و شایان بهم برسیم و ازدواج کنیم❤️ خسته شدم از حس یک. طرفه💔🖤 ایشالا عروسی بچه هات