2777
2789
عنوان

استرس

151 بازدید | 14 پست

من الان نزدیک دو سال و نیم ک ازدواج کردم نزدیک یک سالم هم عقد بودم الان تازه شیش ماه اومدم خونه خودم ولی خورد و خوراکم با خانواده همسرم بود الان میخوام خورد و خوراکم رو جدا کنم همسرمم شغلش آزاده ولی انچنانی درآمد نداره یکم استرس دارم میترسم نتونیم از پس هزینه ها بر بیایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یک خونه بودیم ما تو اتاق بودیم بعد پدر شوهرم طبقه بالا دو واحد ساخت یکی داد ب ما یکی هم ب برادر ش ...

دست پدرشوهرت درد نکنه . گلی است از گل های بهشت که مشکل مسکن رو برای پسراش حل کرده .

خب پس خونتون جداس بهتر خورد و خوراکتون هم جدا بشه .

اگه مادرشوهرت دوس داره برید پایین پیشش برای شام و ناهار که بحثش فرق میکنه .

بستگی به خانوادشون هم داره خب الان مشکلی با این موضوع ندارن؟

خب من بهشون گفتم میخوام ک همسرم یکم به خودش تکیه کنه و مسئولیت بگیره مادرشوهرم چیزی نگفت دیگ پدرشوهرمم نمیدونم ولی فک نمیکنم خیلی بخوان گیر بدن

خب من بهشون گفتم میخوام ک همسرم یکم به خودش تکیه کنه و مسئولیت بگیره مادرشوهرم چیزی نگفت دیگ پدرشوهر ...

اهان خب پس درهرصورت اونا کاری ندارن بهتون شاید تا حدی تو مضیقه قرار بگیرید اما عادت میکنید بعد مدتی و اوضاع هم بهتر میشه 

دست پدرشوهرت درد نکنه . گلی است از گل های بهشت که مشکل مسکن رو برای پسراش حل کرده .خب پس خونتون جداس ...

خب یکم اونا حساسن میگن باید زود بیای پایین مثلا ۹ و نیم منم خب گاهی زود نمیخوابم یکم سختمه برای همین گفتم اگ خوراکم رو جدا کنم دیگ استرس اینو ندارم ک نکنه خوابم ببره اوینا