2777
2789
عنوان

سلام کدومو بگیرم؟🤔

1028 بازدید | 57 پست

مامانا بیاین بگین

واسه نی نی کدومو بگیرم که کاربردی تره؟

آخره آذر بدنیا میاد

پتو دورپیچ 😶

قنداق فرنگی 🙄

کیسه خواب کلاهدار 🤔

پتو اسپانیایی 😕

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

من نمیدونم اسمش دقیقا کدوم میشه اما از اینا که طرح خوشکل دارن بچه رو ُمیزارن داخلش زیپش رو میبندن کلاه هم داره توشون هم پشم شیشه ست راحت بچه رو میزاری تو اون بغلش میکنی

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیدونم اسمش دقیقا کدوم میشه اما از اینا که طرح خوشکل دارن بچه رو ُمیزارن داخلش ...

فکرکنم کیسه خوابه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من قندان فرنگی گرفتم با پتو دورپیچ، قندان فرنگی اون اوایل استفاده کردم ولی زود کوچیک شد،الان پتو دور ...

پس بدرد نمیخوره

کیسه خواب چی بنظرت کاربرد داره؟

من قندان فرنگی گرفتم با پتو دورپیچ، قندان فرنگی اون اوایل استفاده کردم ولی زود کوچیک شد،الان پتو دور ...

خب من الان پسرم 7ماهشه زیپ کلاهشو باز میکنم که بلند تر بشه بعد شبا مدقع خواب پسرمو میذارم توش که شب پتو از روش کنار نره

دوباره میسازمت💪

چون زمستون به دنیا بیاد لباس و وسیله گرم براش بگیر . 

دور پیچ که نازکه . زیاد جواب نمیده 

فک‌کنم کیسه خواب کلاهدار و پتو اسپانیایی براش خوب باشه 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
قنداق فرنگی مگه همون کیسه خواب نیس؟؟؟؟؟؟    

نه فرق میکنه

نی نی من بهمن ماهیه

من ثنداق فرنگی دی روحه گرفتم

لطیف و سبکه

پتو دورپیچ افرا عم گرفتم

از دیجیکالا با اون تخفیف خوب میشه هرید تنوعش

م بالاست

البته قنداقو از مای نی نی خریدم

همه دنیای من امیر عباس و امیرحسین و باباشون