2777
2789
عنوان

از مرگ نمی‌ترسم

125 بازدید | 7 پست

اما امروز یه کلیپ دیدم دلم گرفت نوشته بود 100 سال دیگه ما نیستیم 

یه جورایی یه حس عجیبی بهم دست داد 

این همه تلاش و حرص و جوش و ___کع تهش بمیریم 

حالا نه اینکه زندگی گل و بلبل باشه 

ولی بعذ این زندگی مرگ یه حس عجیبیه 

دلم گرفت 

من فقط می ترسم از روزی که بمیرم و نشونم بدن چی می تونستم بشم و چه پتانسیلی داشتم برای بهتر شدن اما فقط درجا زدم 😪و به پوچی گذروندم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مث چی از مرگ میترسم بری تاپیکامم ببینی همش درمورد همینه دلیلشم اینه که یه مدت تو بیمارستان بودم خیلیا جلوم مردن خودمم داغ دیدم  نمیدونم چی بگم... به نظرم واقعا ترسناکه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

دیگه خستم میخوام بمیرم

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

من فقط می ترسم از روزی که بمیرم و نشونم بدن چی می تونستم بشم و چه پتانسیلی داشتم برای بهتر شدن اما ف ...

خب اینم جای سرزنش نداره چون تو متناسب با عقلی که خدا بهت داده پیش رفتی وقتی خودش بیشتر نداده ما چه کنیم هممون رو منظورم هست نه فقط شما 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

مرگ مثل عمل جراحیه ای هست که چون ناشناخته اس گنگ و مبهم و رمزآلوده ولی شاید کسایی که تجربه اش کردن اگه می تونستن بیان و برای ما زنده ها بگن کلی از لذت و حس رهاییش می گفتن،،،این مبهم بودنشم به نظرم لازمه ی زندگیه،،،خوبم بود باید می رفتیم باز خوشی زیادی هم دل آدمو گاهی می زنه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا