2777
2789

واقعا این مدل تاپیک ها چه جذابیتی براتون داره اینا پربازدید میشه ولی یکی ازتون کمک میخواد جواب نمیدید من میدونم تو این تاپیک ها هم کمک میکنید ولی اگر خیلی آدم های مهربونی هستید چرا تو همه تاپیک ها نیستید ؟

فقط این مدل تاپیک ها پربازدید میشه 

بنظرم به همه کمک کنیم نه اینکه تا این مدل تاپیک میبینم سریع بریم 

یکی اسم بیمارستان میخواد محل نمیکنید و بی تفاوت رد میشید 

ولی حالا یک تاپیک باشه به خواهرشوهرم چی بگم فوری میرید جواب میدید راهنمایی میکنید 😐😑

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

خدا نکشتت🤣🤣اومدم فحش بنویسم

🤦🏻‍♀️

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا سوالتو بپرس اگه تونستم کمک میکنم

ممنون سوالی نداشتم ❤🤍

آخ آخ یادمه ۴ سال پیش تو دوران کرونا که باردار بودم حتی نمیتونستم مادرم رو ببینم میومدم سوالاتم رو از اینجا بپرسم هیچ کس جواب نمی‌داد.انگار نه انگار اینجا برای ‌کودک و مادر بار داره🥲