2777
2789
عنوان

عکس رنگی

211 بازدید | 22 پست

بالاخره من عکس رنگی انداختم دوستان کیا بعد عکس رنگی باردار شدن با تنبلی تخمدان مرسی از جواباتون.

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 

سلام عزیزم 

من با تنبلی تخمدان بعد 3 سال و نیم انتظار دوماه بعد عکس رنکی بدون هیییچ دارویی با خواست خدا باردارشدم

ایشالا که تو هم زود زود مامان بشی💙❤💖💟💗💚💛💜💔💖

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  من با تنبلی تخمدان بعد 3 سال و نیم انتظار دوماه بعد عکس رنکی بدون هیییچ دارویی با ...

خداروشکر ایشالا منم نتیجه بگیرم

سلام عزیزم. من عکس گرفتم و چند ماه بعدش باردار شدم. البته متاسفانه خط به خیر نشد. 

ایشالا ایندفعه نتیجه میگیری دلیل سقط فهمیدی

منم باید عکس رنگی بدم...اذیت شدید؟؟؟ 

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
راستش نه دکتر گفت خیلی دلایل مختلف میتونه داشته باشه اما خودش به خودی خود خبر خوبیه  

ایشالا که زودی حامله شی عزیزم

منم باید عکس رنگی بدم...اذیت شدید؟؟؟ 

راستش من اره ولی تا ۱۰ دقیقه یکم باید تحمل داشت ولی نگران نباش

راستش من اره ولی تا ۱۰ دقیقه یکم باید تحمل داشت ولی نگران نباش

تحملم بالاس ولی یکی انجام داد گفت من غش کردم مثل زایمان طبیعیه 😥

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
تحملم بالاس ولی یکی انجام داد گفت من غش کردم مثل زایمان طبیعیه 😥

نه تا اون حد نیس یکم اولش خیلی سخته تزریق اسونه

من سنوگرافی داخلی که خیلیا میگن درد داره من اصلا نفهمیدم هیچ حسی نداشتم فقط حس میکردم داره دورش میده همین...شاید برا گذاشتن داخل این هم درد نداشته باشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز