2777
2789

راستش الان تاپیک گذاشتم تاپیکمک حذف شد گویا خیلیا منظورمو ب اشتباه گرفتن

راستش منو شوهرم از هم دوریم ینی ماموریته بعدش سر ی موضوعی دعواش شد حرفشو گوش نداده بودم اونم قهر کرد بعد گفت ک هیچ زنگی نزن بهم

من دوروز هی منت کشی کردم هیچ جوابی نگرفتم عدر خاهی کردم ووووو  بعدش خیلی غرورم شکست بازم نخاست حرف بزنه

حالا میگم من همش اظطراب اینو دارم نکنه سرش گرمه ک بهم زنگ نمیزنه یا نمیخواد بام حرف بزنه 

هنش استرس اینو دارم ک لابد داره با کسی چت میکنه و خوشحاله 

تروخدااااااا خانوماااااا حالم خدب نیس ی چیزی بگیو ترو ب خدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا فکرای منفی نکن 

خب قهره باهات خبلی از آدما اینجورین دیر آشتی میکنن چرا براش داستان میبافی 

از دستت ناراحته سرشم گرم کارشه دیگه مثلا رفته ماموریت

جانم فدای ایران

سلام مهربونم 

سخت نگیر میگذره یه مدت بهش پیام نده و زنگ نزن کمرنگ شو احتمالا زیادی پر رنگ بودی مرد ها یکم نیاز به فضای خالی دارن یه مدت ک گذشت خودش میاد سمتت توجه ای که تا الان بهش کردی رو بزار کنار بزار رو خودتت و انرژی ایتو چندین برابر کن خودش میاد سمتت 

خودت متوجه نمیشی واقعا از دستت ناراحته یا دنبال بهانس؟

خب ب حرفش گوش ندادم

قهر کرد

اون لحظه ک قهر کرد خیلی عضبانی بود چونکه بهش نگفتم چشم 

ب قول خودش من هی گفتم ب تو چشم احترام گذاشتم ولی تو حرف منو گوش ندادی

سلام مهربونم سخت نگیر میگذره یه مدت بهش پیام نده و زنگ نزن کمرنگ شو احتمالا زیادی پر رنگ بودی مرد ها ...

میخواستم اینارو تایپ کنم ک خدا خیرت بده همه تفکراتمو تو ی پیام براش گذاشتی پس مخربونم لطفا همه اینکارارو انجام بده مطمئن باش ک جواب میگیری

میخواستم اینارو تایپ کنم ک خدا خیرت بده همه تفکراتمو تو ی پیام براش گذاشتی پس مخربونم لطفا همه اینکا ...

فدات عزیزم

باور کن از دست رفتاراش نابود شدم قهرررررر کردناش

و شک هاییییی من نابودم گرده

فدات عزیزمباور کن از دست رفتاراش نابود شدم قهرررررر کردناشو شک هاییییی من نابودم گرده

عزیزم گاهی ناز کشیدن طرف مقابلمونو ازمون دور تر میکنه احساس بالا بودنو احساسه حق بجانبی میگیرن .باید کمی با عمل این قهر کردنارو درست کنی فاصله بگیری ب خودت برسی تمرکزت رو خودت باشه یکبار بگی قهر نکن بیا حلش کنیم درست نشد نازشو دیگه نکشی بیخیال شی ب خودت برسی گل برای خودت بخری خودتو خوشگل کنی برای خودت وقت بگذرونی اهنگ شاد بزاری برای خودت و دیگه ب مردت محل نزاری ک بفهمه توم ی احترامی داری و هر چیزی حد خودشو داره قرار نیس همش اون قهر کنه و تو هی ناز بکشیو اونم درس نشه

2790
2778
2791
2779
2792