2777
2789
عنوان

دختر بودن

46 بازدید | 5 پست

سلام . من یه دختر هفده ساله هستم و دو تا خواهر دیگه هم دارم . پدرم شغل مغازه داری داره و شبا که میاد خیلی خسته هست و کلا با من و خواهرم خیلی همیشه عصبانی و غر غرو رفتار می‌کنه البته حق داره اون می‌ره سرکار و من و مادرم و خواهرم تو خونه زیر باد کولر هستیم . همیشه با خودم میگم اگه من پسر بودم میتونستم کمک حالش باشم که آنقدر همیشه خسته نباشه . واقعا احساس خیلی بدی دارم همش احساس عذاب وجدان که چقدر بی مصرفم برای پدر و مادرم . 

کاش یکم زندگی ها آسون تر بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل دختر بودنت نیست مشکل این طرز فکره که دختر بودن رو مساوی با توانایی کار کردن نداشتن و مفید نبودن میدونی

درحالی که کلی دختر شاغل و موفق تو جامعه داریم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مشکل دختر بودنت نیست مشکل این طرز فکره که دختر بودن رو مساوی با توانایی کار کردن نداشتن و مفید نبودن ...

می‌دونم الآنم دارم برای کنکور میخونم 

ولی نگاه پدرم به منو خواهرام اذیتم می‌کنه . اینکه چقدر براش بی فایده ایم

می‌دونم الآنم دارم برای کنکور میخونم ولی نگاه پدرم به منو خواهرام اذیتم می‌کنه . اینکه چقدر براش بی ...

پس مشکل از نگاه پدرته نه تویی که داری تلاش میکنی

شما یه انسانی اصلا درست نیست با این نگاه که منفعتی داری یا نه بهت نگاه کنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم