2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این پسر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 41 پست
خب ی جای کار میلنگه برای رفیقاش وقت میزاره برای تو حوصله نداره؟ بیشتر دقت کن ببین این واقعن میخوادت ...

میخاد ولی تو عمل ثابت نمیکنه همش حرفه

دوست داره همش بخابه

اصلا توجه نداره زیاد

قبلا خیلی پیگیرم بود

خیلی میخابه اصلا ب فکر زندگی و کار نیست همش الکی میگه چشم ولی بیخیاله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخاد ولی تو عمل ثابت نمیکنه همش حرفهدوست داره همش بخابهاصلا توجه نداره زیادقبلا خیلی پیگیرم بودخیلی ...

خب واسه رفیقاش خوابش نمیاد واسه تو یاد خواب میوفته 

ببین اگه میخوای درست بشه خب بترسونش تلنگری بهش بزن بگو من میخام تو الویتت باشم بهم توجه کنی اینطوری پیش بری تهش کاته دیگه باید  یاد بگیره حواسش بهت باشه

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
خب واسه رفیقاش خوابش نمیاد واسه تو یاد خواب میوفته ببین اگه میخوای درست بشه خب بترسونش تلنگری بهش بز ...

میدونم بهش بگم فایده نداره دلم میخاد کات کنم نمیخام وقتم الکی هدر بدم برای ادمی ک اصلا ارزش نداره

هرچی میخام منطقی باشم دوساعت بعد احساساتم اذیتم میکنه و نمیزاره چون دوستش دارم خیلی بهش وابستم نمیدونم چجوری فراموشش کنم😔😔کلا ادم مناسبی نیست خلافکار. شکاک. روانی. بی کار. بی پول. فقط دوسم داره خب ی دوست داشتن کافی نیست که

میگه قصدش ازدواج ولی هیچ تلاشی برای رسیدن ب مپ و زندگیش نمیکنه... حتی بخاطر شکاک بودنش یبار مادرش ازش شکایت کرده.. مامانشم از باباش جدا شده و تنها ی شهر دیگه زندگی میکنه... احساس میکنم فقط خودمو بدبخت تر میکنم اگ باهاش بمونم

بلخشید طولانی شد من خیلی نیاز ب راهنمایی دارم مامانم کلی باهام حرف زد اما احساساتم باز اذیتم میکنه 

میدونم بهش بگم فایده نداره دلم میخاد کات کنم نمیخام وقتم الکی هدر بدم برای ادمی ک اصلا ارزش ندارههرچ ...

نمایشی باهاش کات کن ببین واقعن برات ارزش قاعل هست یانه چقد برای برگشتن به رابطه تلاش میکنه 

اگرم بر نگشت خوب کاملا مشخصه هر جقد وابسته باشی بهش از چشمت میوفته

نمایشی باهاش کات کن ببین واقعن برات ارزش قاعل هست یانه چقد برای برگشتن به رابطه تلاش میکنه اگرم بر ن ...

یبار کات کردم اومد تو کوچمون تو ماشین اتیش روشن کرد میخاس خودش و ماشین باهم اتیش بزنه یبار دیگم کلی خودشو چاقو زد منم یبار کتک زد

میترسم ازش حقیقتا

میترسم حرف جدایی و کات بزنم

دیوونس🥲

به نظر من آدم یا نباید بره تو رابطه یا وقتی میره بتونه طرف مقابلو درک کنه واسش کم نزاره تو پستی و بلندی های زندگی شریک شن و همچنین بتونن واسه ی هم وقت بزارن و انتظار بیجا نداشته باشن از هم و اینکه پسره بتونه به یه شخصیت مناسب و موقعیت عالی دست پیدا کنه و شرایط رو برای موفقیت دیگری فراهم کنه....حالا ببین چند تا از این خصلت هارو داره؟....اینکه من یه پسر بچه 17 سالم  

به نظر من آدم یا نباید بره تو رابطه یا وقتی میره بتونه طرف مقابلو درک کنه واسش کم نزاره تو پستی و بل ...

با اینکه ۱۷سالته ولی عقلت از دوست پسر۲۴ساله من بیشتره

اون هیچکدوم ازینا رو نداره هیچ تلاشی برای زندگیش و من نمیکنه  اوایل رابطه خیلی بهم محبت و. توجه میکرد همش زنگ و پیام

خلافکار. شکاک. روانی. دو شخصیته هست همش میخابه احساس میکنم مواد هم میزنه قبلا گل میکشیده

یبار هم منو میخاست بکشه یبار دیگم خاستم کات کنم اومد تو کوچمون ماشینشو و خودش میخاس اتیش بزنه یبار دیگم خودشو جلو چشمام چاقو زد و خیلیییییی چیزای دیگه بنظرت نرماله؟؟؟ اصلا چجوری کات کنم با این ادم حتی حرفشم نمیتونم برنم

با اینکه ۱۷سالته ولی عقلت از دوست پسر۲۴ساله من بیشترهاون هیچکدوم ازینا رو نداره هیچ تلاشی برای زندگی ...

صدرصد کات کن باهاش خودت جوری واسه آیندش تلاش کن جوری که نیاز به هیچ پسری نداشته باشی درضمن اگه قالتاق بازی درآورد مطمعن باش میخاد تورو بتروسونه چارش هم اینه جلوش یا از بابات کمک بگیری یا اگه جواب نداد یا نمیتونی مشکلتو با خانوادت در میون بزاری میتونی از پلیس استفاده کنی که اونم چشمش بترسه...

صدرصد کات کن باهاش خودت جوری واسه آیندش تلاش کن جوری که نیاز به هیچ پسری نداشته باشی درضمن اگه قالتا ...

خانوادم در جریان رابطم هستن

من دیگ ب هیچکس اعتماد نمیکنم میترسم از همه:(

کاش راحت شم از دستش

دوسش دارما اما واقعا میدونم قرارع منو بدبخت کنه

یبار کات کردم اومد تو کوچمون تو ماشین اتیش روشن کرد میخاس خودش و ماشین باهم اتیش بزنه یبار دیگم کلی ...

واقعن نمیدونم چی بگم این اقا مریض هستن بهتره پیش ی مشاور بری یا اونو ببری پیش ی مشاور بدون اینکه بهش بر بخوره بهش بگو برای بهتر شدن رابطمونه شاید کمکی شد باهم موندین