2777
2789
عنوان

شوهرم...

546 بازدید | 18 پست

سلام

بچه ها همسر من گوشیش ساده اس و گوشی هوشمند نداره و خودش هم میلی ب خرید گوشی اندروید نداره،میگه همین گوشی کارمو راه می‌ندازه،اما من خیلی اصرار دارم ک بخره، چون الان دیگه همه دارن، ب نظرتون  چکار کنم مجبورش کنم بخره  یا ولش کنم با گوشیش حال  کنه

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ولش کن با گوشیش حال کنه فردا گوشی بهتر میخره میای تاپیک میزنی شوهرم همش سرش تو گوشیه چه کاریه

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم سرت درد ميكنه  فردا مياى ميگى شوهرم همش سرش تَو گوشى  نميخواد بى خيال

باهم گفتیم😁

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

فردا تاپیک بزنی چجوری تلگرامم شوهرمو هک کنم میریزیم سرتا

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
آخه از این ناراحتم هرکس می رسه میگه فلانی گوشیتو عوض کن و....
خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز