2777
2789

اینو بگم روز قبلش من به این فکر میکردم ک خدایا اگ چیزی ک میخامو بهم میدی ی نشونه بده ی گل ینفر بهم بده 

اما توی واقعیت منظورم بود نه خواب 

شبش خاب دیدم ک توی خونه ینفر دعوتیم ک اونکسی ک علاقه دارم بهش اونجاست توی جمع خیلی گوشه گیر بودم و ناراحت 

محل نمیداد 

رفتیم بیرون ی باغ بود 

کم کم شروع کردیم نزدیک شدن و حرف زدن من همش میخواستم توجهش رو بدست بیارم یهو بعد کلی جون کندن یکم باهاش حرف زدم اونم حرف میزد 

دیدم ک ما وسط ی باغیم شبیه قصر یود 

چقدر گلای قشنگ و رنگارنگی داشت سرم داشت گیج میرفت 

انگار خود بهشت بود وای 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغزتون طبق اون سناریویی که خیلی دوسش داشتیم براتون مثل یک فیلم فیلم ساخته و چون ناخوداگاهتون به خوداگاهتوون اشراف داشته که گل دوست دارین خودتون رو توی دشت و قصر گل های رنگارنگ دیدی گلم تعبیری نداره ..

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

چرا تاپیک من نمیاین 😔😒

جیگر تعبیر خواب زدی چی گفته؟ 

کلا وقتی زیاد فکر می‌کنی به ی نفر خوابشو میبینی ... منم همچین چیزی برام پیش اومده اما طرف مقابلم اون حسی که من فکر میکردم و نداشت... 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

عشقت یک طرفه است ؟

فک نمیکنم اون علاقه داشته باشه بهم یعنی اگر یکذرم باشه من نمیدونم باهم خیلی حرف نمیزنیم ی دختره هس اصن چنان دورشو گرفته ولی فک نکنم این دختر رو دوس داشته باشه 

جیگر تعبیر خواب زدی چی گفته؟ کلا وقتی زیاد فکر می‌کنی به ی نفر خوابشو میبینی ... منم همچین چیزی برام ...

چیزای خوبی زده نمیدونم اینده بهتر و فلان و بهمان 

چیزای خوبی زده نمیدونم اینده بهتر و فلان و بهمان

درسته دیگه..

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اره ولی نتونستم کاری کنم تا اینکه رفتم بیرون

ببین از موقعیتی که داری تجربه می کنی من پنج سال جلو ترم نمی خوام چیز های من تجربه کردم تجربه کنی پس گوش بده تو برنامه دورهمی مهمان کتایون ریاحی بود مهران مدیری ازش پرسید عاشق شدی ؟ یک داستان تعریف کرد گفت یک ماری یک روز عاشق میشه می‌ره به دوستاش میگه من عاشق یک مار دراز خوش خط و خال شدم دوستانش بهش میگن خب برو بهش بگو یک روز می‌ره بگه بهش میبنه عشقش شیلنگ بوده ! عاشق تصورات ذهنیت نشو خب 

ببین از موقعیتی که داری تجربه می کنی من پنج سال جلو ترم نمی خوام چیز های من تجربه کردم تجربه کنی پس ...

وااااووو 

چرا اخه اینجوری شد حرفات خیلی برام منطقیه خیلییی 

ولی چیکار کنم این حس لعنتی 

اصن دلم میخاد ی مدت باهاش باشم بعد حالم ازش بهم بخوره خودم فقط باشم