فردا مادر شوهر خواهرم همه. رو دعوت کرده باغشون من شوهرم نیست کاری داره. گفتم نمیام مادرم زنگ زده دعوا کرده که اره چرا نمیای خودت گفتم چون شوهرم نیست. دوست ندارم تنها برم.بعد از رفتارای دامادمون قبلا گفتم که هر جا سوهرم میشینه دو متر میره اونورتر حالا شوهرم چون ناراحتی پیش نیاد پی ام داد بهش تو جواب احوالپرسیش نوشته سلام امری دارید .حالا من موندم چیکار کنم دوست ندارم بدون شوهرم برم اگه هم نریم با این داماد مون برنامه داریم کینه ای هست .وخیلی لجباز و ممکنه شوهرمه بعدا خیلی خرد کنه
حتما نگرانه شوهرتو اومده یوقت توجه ها نسبت به اون کم شده باشه.این که میگی داداش تو پیش شوهرت میشه دامادت ناراحت میشه پس دلش توجه میخواد.مثل بچه های اول که وقتی بچه دوم میاد نگران جایگاه شون هستن.اگه میتونی با یه مشاور صحبت کن.تا خدای نکرده یوقت شوهرتو پیش خانوادت خراب نکنه.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
بستگی به حرفی که میزنه داره ولی اگه تو بگی باز یکی اون میگه بحث کش پیدا میکنه خونه شما که میاد رفتارش گفتی خوبه.خونه مادرتم اگه حرفی زد دامادت شما اونجا مهمون هستین همون لحظه بلند شین بیاین خونه اون ضایع بشه.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄