2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم

109 بازدید | 13 پست

حالم خیلی بده احساس پوچی میکنم و حتی شده به خودکشی هم فکر کردم هیچ موفقیتی تو زندگیم نداشتم با خواهر و مادرم تو شهر غریب زندگی میکنیم اینجا هیچ آشنایی ندارم از یه طرف بی پولی از یه طرف فوت پدرم و قبول نشدن به فرهنگیان تو خونه هم هیچ کی با هم حرف نمیزنه یا فقط دعوای مادرم و خواهر کوچیکم هست واقعا خسته شدم می‌خوام گریه کنم نمیشه میترسم مامانم ببینه و ناراحت بشه روان شناس هم با این وضعیت نمیشه رفت نمی‌دونم چیکار کنم حالم خوب بشه 

کسی که افسردگی داشته چطور حال خودش رو خوب کرده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای درمان افسردگی راه های مختلفی وجود داره که دردسترس ترینو ارزون ترین راهش ورزش  کردن شاید باورت نشه ولی ورزش باعث میشه روح شاداب بشه تو با نیم ساعت حرکات کششی درروز هم میتونی روحتو شاداب کنی 

با ارتباط با خدا هم میتونی روحتو اروم کنی نماز خوندن شریع ترین راه ارتباط با خداست

یه مهارت پولساز یاد بگیرمحیط خانواده رو سعی کن شاد کنییه غذایی درست کن یه چایی دم کنسعی کن تحرک داشت ...

مهارت پولساز یعنی چه کارای کراتین یاد گرفتم اما شهر کوچیکی هستیم اصلا نتونستم کار پیدا کنم 

برای درمان افسردگی راه های مختلفی وجود داره که دردسترس ترینو ارزون ترین راهش ورزش کردن شاید باورت ن ...

خیلی سعی میکنم ورزش کنم اما اصلا نمیتونم انگیزه هیچ کاری رو ندارم 

گوشی رو بزار کنار حالت کلی عوض میشهیکبار دیگه برای فرهنگیان بخونروزی نیم ساعت حتما پیاده روی داشته ب ...

فرهنگیان رو واقعا دیگه نمیتونم شرایطش رو اصلا ندارم اما پیاده رویی رو هر روز میرم  نماز نکیخونم ولی حتما شروع میکنم 

مهارت پولساز یعنی چه کارای کراتین یاد گرفتم اما شهر کوچیکی هستیم اصلا نتونستم کار پیدا کنم

کارمند اداری یه شرکت شو. رزومه بفرست بالاخره کار پیدا میشه

ببین من خودم یه مدت این حسو داشتم رفتم سمت بازار مالی و فارکس رو یاد گرفتم هرچند که به سود نرسیدم ولی کمی به آرامش رسیدم که یه مهارتی یاد گرفتم.

الانم کم کم دارم پیش میرم تا خدا بخوادو به سود مستمر برسم. شما ببین به چی علاقه داری سعی کن زمان بذاری فکر کن و برو دنبالش

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
کارمند اداری یه شرکت شو. رزومه بفرست بالاخره کار پیدا میشهببین من خودم یه مدت این حسو داشتم رفتم سمت ...

باید لیسانس بگیرم که بتونم کارمند جای بشم   ولی باید سعی کنم یه کاری پیدا کنم متاسفانه شهر ما کوچیک هست و کار زیاد نیست یکی هم هم زبونشون نیستم هر جا میرم میگن باید ترکی بلد باشی 

فرهنگیان رو واقعا دیگه نمیتونم شرایطش رو اصلا ندارم اما پیاده رویی رو هر روز میرم نماز نکیخونم ولی ...

فرهنگیان اونقدر ها که فکر میکنی سخت نیست حتما ارزشش رو داره. تا ۳۰ سال شغلت تامینه بعدش هم که حقوق بازنشستگی داری

اصلااااااااااا بیخیال نشو 

رشته ات انسانیه؟

فرهنگیان اونقدر ها که فکر میکنی سخت نیست حتما ارزشش رو داره. تا ۳۰ سال شغلت تامینه بعدش هم که حقوق ب ...

آره رستم انسانی هست اما دیگه از سنم گذشته امسال۲۳میشم