2777
2789
عنوان

موها ی زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 46 پست
همون پوست و دست و پایی که داری مرد ام دارهولی زن با دیدن بدن لخت مرد تحریک نمیشهمگه باید فقط یه چیز ...

کی همچین چیزی گفته عزیزم

خانم‌ها هم با دیدن بدن لخت مرد کاملاًاااا تحریک میشن

من که از هر کس اینو پرسیدم جوابشون مثبت بوده

عاطی صدام کنید♥️

خداوکیلی مو تحریک کننده نیست شاید زیبا باشه ، اما تحریک نمی‌کنه این حرف همونقدر غیر منطقیه که الان ب ...

خب شما میگید زیباتر شدن باعث جلب توجه بیشتر اقایون میشه یعنی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه منظورم رو نتونستم درست برسونم فکر کنم.من خودم دختری هستم که حجابم معمولیه و تیپم ساده هست.ی ...

با توجه به شرایط و جامعه‌ای که زندگی می‌کنیم این رفتاراشون طبیعیه... مردها هم پسر بچه‌ هایی هستن که تو این جامعه تربیت شدن

عاطی صدام کنید♥️

خب شما میگید زیباتر شدن باعث جلب توجه بیشتر اقایون میشه یعنی؟

بله گلم...

همونطور که یک ریش زیبا توجه آدم‌ها رو جلب می‌کنه، یک موی زیبا هم توجه آدم‌ها رو جلب می‌کنه

ولی هیچ انسان عاقلی قرار نیست تحریک بشه

عاطی صدام کنید♥️

دیگه اینکه تحریک میکنه یا نه رو یه مرد باید بگه

شاید باورت نشه تا جایی تونستم از تمام مردهای فامیلم پرسیدم این سوال رو 

والا مردهای اطراف ما روی گیس بانوانشون، مادرشون و... قسم می‌خورن و براشون حرمت میاره نه تحریک

عاطی صدام کنید♥️

شاید باورت نشه تا جایی تونستم از تمام مردهای فامیلم پرسیدم این سوال رو والا مردهای اطراف ما روی گیس ...

ببخشید ولی منم نظرم رو بگم.یه اقا نمیاد خودشو خراب کنه که بگه بله من با موها تحریک میشم و فلان.خب معلومه که میگن نه بابا مو که چیزی نیست و تحریک نمیشیم و مگه سست عنصریم و این حرفا.حتی از پدرم چندین بار دلیل حساسیتش رو موهارو پرسیدیم من و خواهرم و مامانمون ولی هیچی نمیگه و سکوت میکنه

ببخشید ولی منم نظرم رو بگم.یه اقا نمیاد خودشو خراب کنه که بگه بله من با موها تحریک میشم و فلان.خب مع ...

قرار نیست مستقیم بگه «من» تحریک میشم 

می‌تونه به این سوال جواب بده که آیا این کار تحریک کننده هست یا نیست! آدم رو از راه به در می‌کنه یا نه! جلب توجه می‌کنه یا نه! چشم آدمو میگیره یا نه! و...

با هر جمله دیگه‌ای میشه گفتش که شخصیت خود فرد هم خرد نشه

عاطی صدام کنید♥️