2777
2789
عنوان

بهش شک کردم

159 بازدید | 14 پست

شوهرم جدیدا بهم اهمیت نمیده 

خیلی به خودم میرسم و.. ولی بازم مثل قبل نیست 

خودش میگه خستگی کاره 

رابطه هم شده ماهی یک بار اونم به زور...

دارم دیوونه میشم

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

گرمی بهش بده بخوره ...شک الکی همه زنها دارند.....گرمی بهش بده بخوره ....خوب بدن واقعا گاهی سرده .میلش پایینه .

به خودت برسی نرسی ورزش برو .بعد مدلهای دیگه امتحان کن مثلا رنگ مو .سو  تن .یا عطر

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرمی بهش بده بخوره ...شک الکی همه زنها دارند.....گرمی بهش بده بخوره ....خوب بدن واقعا گاهی سرده .میل ...

همه کار کردم کلی خرج کردم ارایشگاه و ... انگار نه انگار 

همه کار کردم کلی خرج کردم ارایشگاه و ... انگار نه انگار

کلی خرج چقدر .نکنه همون سردش کرده .مثل بابام .

چون باید ارزون باشه یا مفت .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

رو اخلاقت کار کن 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

اگه بفهمی میخوای چیکارکنی عزیزم.خدالعنت کنه مردا رو جدیدا خیلی هول شدن ایشالااین نباشه ولی چیزی هم ب ...

بفهمم طلاق میگیرم چرا خودمو حیف کنم

کارش بیشتر شده یاکارشو عوض کرده؟اگه گوشیش رمز نداره چک کن اگه چیزی پیدا نکردی بد به دلت راه نده دمنو ...

کارش که بیشتر شده...

رمزشو دارم ولی چیزی نداره 

اخه عجیبه یک ماه ...

ولی واقعا سرد شدن مرد نباید سریع منجر به شک بشه.این همه دلیل دخترخوب زود ذهنت رفته سمت بدترین😄

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫