2789
عنوان

خاستگار

159 بازدید | 14 پست

خانوادم منو بزور با یک خاستگارم آشنا کردن..

۷ ماه ما درارتباطیم که الان خانوادم خیلییی یهویی مخالف شدن و میگن برای تو بهتر ازینم میاد... به این فکرنمیکنن که ما دلبسته شدیم و خب ۷ ماه هست درارتباطیم..

موقعیت خوبی ام داره خاستگارم هم شغل مناسب هم خونه و هم ماشین...

بنظرتون اگر این ازدواج برای من به صلاح نیست با دعا کردن و نذر برداشتن به صلاح بشه و خیر بشه ...

برای درمان قطعی افسردگی،استرس،ریزش مو،مشکلات پوستی وجوش،رفلکس‌معده و ورم‌معده و سوزش معده،دیابت،کبد چرب درد های عضلانی و استخوانی، انواع عفونت،تنبلی تخمدان،درد های پریودی پودر‌"ابردوا" استفاده کنین

هم‌گیاهیه هم‌کاملا بدون عوارض

(ابردوا به معجزه قرن معروفه)

اگه ایتا دارین وارد‌ این‌کانال بشین و اثراتشو ببینین

https://eitaa.com/joinchat/1047397154C7177224b86

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دعا کنید هرچی به صلاحم هست اتفاق بیفته خدا خودش میدونه دیگه ولی حتما خانواده ی شما چیزی دیدن که مخالف شدند

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

شما دعا کنید هرچی به صلاحم هست اتفاق بیفته خدا خودش میدونه دیگه ولی حتما خانواده ی شما چیزی دیدن که ...

بعد ۷ مااااه؟ 

آخه حق منی که همون اول مخالف بودم و هموووون اول میگفتم برید تحقیق بعد مارو بهم آشنا کنید این نبود...

بعد ۷ مااااه؟ آخه حق منی که همون اول مخالف بودم و هموووون اول میگفتم برید تحقیق بعد مارو بهم آشنا کن ...

عزیزم خودتم انگار خیلی تو باغ نیستی 

خب نظرشون ب چ دلیلی برگشته!!

بعدم اراده داشته باش

بگو من میخوامش چقدر شلی اخع

دیگه مدیریت کن نقد رو رها نکن رو حساب نسیه چون اصلا معلوم نیست بهتر گیرت بیاد

این به کنار... اینکه ۷ ماه مارو علاف خودشون کردن چیز کم نیس...

من به درک ولی زندگی پسر مردم...:) 

بعد ۷ مااااه؟ آخه حق منی که همون اول مخالف بودم و هموووون اول میگفتم برید تحقیق بعد مارو بهم آشنا کن ...

چی بعد هفت ماه؟متوجه نشدم

نگفتم رفتن تحقیق کردند بعد پشیمون شدند گفتم چیزی توی رفتارشون دیدند که پشیمون شدند

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عزیزم خودتم انگار خیلی تو باغ نیستی خب نظرشون ب چ دلیلی برگشته!!بعدم اراده داشته باشبگو من میخوامش چ ...

عزیزدلم باور‌کن اراده کنم

شل چیه خیلییییی جنگیدم

هم من جنگیدم هم اون.... چون پدر بالا سرم ندارم همه شدن بزرگتر من، از عمه و خاله بگیر تا عمو‌و دایی و.. 

تا ۴ ماه همه چی خوب بود از تیر به بعد همچین داغون شد و از تیر داریم میجنگیم باهمه... بعد خانوادم میگن ما قبولش نداریم ما ال ندارم... بنظرت چیکار باید میکردم دیگه ... هم گریه هامو کردم هم حرفامو زدم هم گفتم این منم که باید برای آیندم تصمیم بگیرم... دیگه طوری شده می‌خوان ب پسره بی احترامی کنن که پسره خودش بکشه کنار..

چی بعد هفت ماه؟متوجه نشدمنگفتم رفتن تحقیق کردند بعد پشیمون شدند گفتم چیزی توی رفتارشون دیدند که پشیم ...

بعد ۷ ماه آشنایی منظورمه..

آخه هیچ رفتار بدی ندارد طرف.. فقط مامانم دیده دخترخالم با یکی ازدواج کرده ک موقعیتش بهتر از خاتسگار منه با این عقیده میخواد زندگی منم جهنم کنه و میگه بهتر ازینا براتون میان..

۷ ماه هم منو علاف کرده و هم اینکه به پسره هزااارتا وعده و وعید و امیدواری دادن

بعد ۷ ماه آشنایی منظورمه..آخه هیچ رفتار بدی ندارد طرف.. فقط مامانم دیده دخترخالم با یکی ازدواج کرده ...

آهان پس بحث چشم و هم چشمیه عزیزم خودت تصمیم بگیر هیچ وقت زندگی خودت را با بقیه مقایسه نکن هیچ وقت اگر شرایطش خوبه همه چیزش به شما میخوره و دوستش داری قبول کن