2777
2789

نه😐😐😐 یه چیز ممکن بگو

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن باباااااا اوضاع انقدر قاراش میشع . پزشکیان دنبال مدرکه خسروپناه و  بشونه سر جاش واسه ۴۰۴ هم مثل ۴۰۱ کنه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

میدونی چه هزینه های کلفتی میزنن به جیب با این کنکور 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میدونی چه هزینه های کلفتی میزنن به جیب با این کنکور

میدونم ولی من فکر  میکنم کنکور با زندگی دانش اموزا بازی میکنه معلوم‌نیست چقدر دانش اموز سر کنکور افسرده میشن چرا راه دیگه ای برای ورود به دانشگاه نمیزارن تا بعضیا نیان سواستفاده کنن

چرا پس چجوری تو بیشتر کشورای توسعه یوفته بدون کنکور پذیرش میکنن

خب اگه بخوان این کار رو بکنن کلا سیستم آموزش رو باید عوض کنن 

چنین چیزی به همین سادگیا نیست زمان بره 

حداقلش میدونم تو این زمانی که شما گفتید نمیشه

🎀😶

میدونم ولی من فکر میکنم کنکور با زندگی دانش اموزا بازی میکنه معلوم‌نیست چقدر دانش اموز سر کنکور افس ...

کلا ملت ایران وجدانشونو مرده با همه چی مافیا درست میکنن فرقی نمیکنه چی باشه حتی اگه قرار باشه با آینده و زندگی بقیه هم بازی کنند بازم براشون مهم نیست یه عده فقط نوک بینیشونو میبینن فقط که متاسفانه کمم نیستن تو این مملکت

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلا ملت ایران وجدانشونو مرده با همه چی مافیا درست میکنن فرقی نمیکنه چی باشه حتی اگه قرار باشه با آین ...

واقعا دانش اموزا فشار خیلی زیادی تحمل میکنن کنکور نیاز به حمایت مالی هم داره خیلیا از نظر مالی هم اوضاع خوبی ندارن حالا اگع قراره کنکور باشه حداقل تاثیر این سهمیه دارارو بردارن