2777
2789

اول ی شرایط کلی میگم ک متوجه شرایط باشید 

من با همسرم دوست بودیم و ازدواج کردیم ولی چون شرایطشو نداره منم‌پا ب پاش کار میکنم جوریه ک حتی برا من حلقه طلا نخریده منم گفتم باهم میسازیم 

من کارم فروشندگی هست از ۹صب تا ۹شب با هزار نفر سرو کله زدن مشکلات مالی خانوادگی نظافت مغازه صابکارو مشتری و خیلی دیگه یعنی جوری ک میرم شبا واقعا خستم 

بعد پدر مادر همسرم ی چند روزی هست ک خونه نیستند و خونه خالیه من ۲شب همراه همسرم رفتم خونشون وقتی رفتم شام خوردیم چایی گذاشتم تعریف کردم جا انداختم خوابیدیم ساعت ۱۱نیم اینا ک ب شوهرم گفتم تلویزون روشن نکنه یکم پیش هم خوش باشیم

رسید تا دیروز ک من ب شوهرم گفتم مادرت اومده ک گفت آره اومده چقد خورد تو ذوقم چون دوست داشتم پیشش باشم ک مادرمم غذا درست کرده بود ک دیشب ببریم بخوریم ک بعد همسرم گفت آره من از خدامه موقعیت جور باشه تورو بیارم خونمون منم باور کردم 

تا امروز ک مادرشوهرم زنگ گف شب برو پیش شوهرت اونجا بود ک فهمیدم شوهرم دروغ گفته ک مادرش اومده 

بعد بش زنگ زدم گف آره تو نمیزاری تلویزون نگا کنم منم میخواستم بش بگم ک  شب قبلش من ک خواب بودم تو داشتی نگا میکردی ولی بغصم نزاشت 

الان ۱ساعت دیگه میاد شما جای من بودین چیکار میکردن خیلی دلم شکسته 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو 

سرسنگین شو باهاش

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

آدم دروغ گو!

‌خیلی بده زندگی باادم دروغ گو

الان برا ی چیز پیش پا افتاده دروغ گفته 

پس فردا بد تر میشه 

حالا حلقه مهم نیست شرایط جامعه بد شده

ی حلقه الکی دستت کن گلم

‌اما باهاش حرف بزن بگو دروغ اعتماد من وتو رو ازبین میبره🥺