2777
2789
عنوان

خوردن پیله ی سوسک برای سرفه

725 بازدید | 14 پست

تجربه داشتید خوبه ؟

دوتا اسم داره شنیدم برای درمان سرفه خیلی خوب و مفیده با شیر کرم قاطیش کنی البته باید حشرات داخلش رو در آورد 

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا منو برگردون به قبل خوندن این تاپیک

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

داروسازا دارن زحمت میکشن که این کارارو نکنیم ما🤢

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

منظورت شکر تیغان هس من خوردم البته نمدونستم مال سوسکه

اما وقتی گرفتم داخلش خالی بود 

بنظرم بد نیس داروعه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
داروسازا دارن زحمت میکشن که این کارارو نکنیم ما🤢

در اصل مال سوسک نیست توی بعضیاش فقط حشره های ریز مثل سوسک ریز هست اما مرده عطاری ها خیلی زیاده همین فامیلیمون که براش پرسیدم هرچی دوای همین داروشازا رو خورد فایده نداشت 

چشم ها دریچه ی روحن!...

شکر تیغال گیاهه برا سوسک نیست که

درسته اسم دوو یادم رفت اسم اولشو گفتم

شکر تیغال همون پیله ی سوسک هست دوتا اسم داره در اصل هر دو یکین

چشم ها دریچه ی روحن!...

تا اونجایی که من میدونم شکر تیغال اسم یه گیاه داروییه برا ریه خوبه پیله سوسک تا حالا نشنیده بودم.

از عطاری پرسیدم خودم جفتش یکیه

چشم ها دریچه ی روحن!...

2790
2778
2791
2779
2792